A C T U A L I T E I T E N – O M hem of haar niet Vrij te Pleitten!

De I S was I S

Wass I st daar

Nog van übrich

Geblieben?

 

En wat is van

deze Hoofd-persoon

noch übrich geblieben?

“H O L  L E E D  E R onder”

Waar i s de P C  Onthoofdstraat

En de Kogelbiefstukken gebleven?

 

En de Liquïntimidaties? Op de Middenweg ?

Maar U weet toch Criminelen kennen geen

Doormidden weg. En de meesten krijgen ook geen Voor-schot, en om jezelf nou een oorschot à  ‘lmpro-viste te geven in Oirschot, moet je wel Vincent heten! En da’s een hele Kunst! En normaal gesproken kunnen Criminuélen mij ‘gestolen’ worden, en om ze nou allemaal aan de Halsketting te leggen!Vind ik nou ook weer niet zo’n Briljant idéé-fixe! En W.ee H.a-je-gebeente, hij blijft een – wat Uzelf mag invullen-cri-mi-nuéél! Zo en nu bordeel ik niet verder,want Héhovatiaans ‘geloof ik wel in de heer als  Rhedder in Nood! Ik voorschoot nooit iemand dood ! En daarmee is deze zitting gesloten!

 

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>