A C T U A L I T Y – Onder water staan betekent : Kleur bekennen.. Wit staan.. Oh sorry..: Blank staan..

 

The S E K R E E T- Secret of The State Union! De Sekreet has spoken! En sindsdien zien wij en de F B I échte Spoken door het Prolitieke verwandschapslaan gaan !

Zo en nu eerst even naar Het Ochtend-Jhoernaal kijken!

Want daar hebben ze nog niks over The State of the Union. Maar de State of the Onion is om te huilen !

Wat een Ui-ls-kuiken is ie toch En volgens de K N M I  S er Vorst aan de grond! Wat een Vorste-lijke belediging van ons Staats-Hoofd en ex-Equo Waterhoofd is !De Vorst is dus ‘Laag-bij-de-grond!’

Ook het opschgr r rijffe van deze ‘Nood-tule’ is al strafbaar! Dus als de tekst opeens verdwijnt heeft dat niks met een Krooninklijke ‘what the Hecksel-deksel  van een saai-ber-attack te maken.’ Want wij hebben geen Bank-je. Dus zitten wij er niet mee! En een gokje op de ‘Va Banque’ is ook aan ons niet besteed!

Maar nu zie ik ook iets anders, wat mij taalkundig ook al net zoals mouw en miauwrits doet watertanden dat het woord Bank een tussen-el mist!

En dat in de top der Blanke Duinen het verzet zich er tegen, als ‘L u L’ tegen zich keert! Zonder die ‘L’ loopt zelfs Gerlauf van de N P O  een Witje!  En Blank Wit wassen, is volgens mij strafbaarder dan Wit-blanken!

Straks mogen we ook geen zout op de slakken leggen, omdat ‘Slakken-gangetje ook al Miss-crimi-nérend is !

Waar zijn wij  in K * T S – Naam mee bezig!? Oh, elkaar iets op de mouw-spelden! ? Een verzets-kruis?

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>