A C T U A L I T Y – Bàh -mie-toe…hou je handen thuis joh, heb hélemaal geen Bamie besteld

 

Ik keek naar een ingekorte versie van een Snolleywood- productie ! Verbijsterd keek ik naar ‘Bàh-mie toe!’

En in Snollywood raken de straten steeds meer leeg, door de opmerking “Handen-Thuis!” durft niemand meer op straat! Dus worden de handen thuis misbruikt!

When I meetyoe kan ik je niet omarmen, omdat wij de mannen zijn onthand van de Sensuéle Vrijheid, die wij in de jaren zestig hebben bevochten!

Dus we worden allemaal spermafrodieten, en vertrekken met de noor- der- zon van Mevrouw Noordanus, omdat er met je handen-thuis niet meer valt te genieten!

En het dialect van een tijd van komen en van gaan, met die Bana zal altijd recht overeind blijven staan! Dat was vroeger heel gewoon, maar nu wordt er met zo’n condroommerie het sensuele verzwijgen op gelegd!

In Kechistan vragen ze zich af wat néé-der-landt betekent! Oh maken ze zich daar over zo drug? In kerchèkkistan raken ze van die opmerking al hélemaal

niet over hun t-hoeren! En bij Bhoer zoekt vrouw, zijn ze hélemaal van de Pot gerukt, vallen ze ook niet meer flauw.

Iemand een knietje geven, of een Schoutderbij nacht –nicht of neven, ik ga wel naar Fred Teeven die raakt net zoals ik niet zo gauw, of snel over stuur! Op den duur gaat het wel weer over, groet van vanonder-getekende De uits-lover!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>