A C T U A L I T Y – ‘B L U E M O N D A Y M O N D A Y ‘ Good to be True..Its Blue….”

 

 

‘B L U E  M O N D A Y M O N D A Y ‘ Good to be True..Its Blue….”

 

Goeden morgen ! Heeft U gisteren  en Francais ‘Hier!’, overleefd?

Erger me ‘Bleu’ aan die Macronnen! Ik val op blauwe Ballonnen! En zeker niet op die Wallonnen!

Wie heeft in G * D s-naam ‘Blauwe Maandag’ verzonnen?!  Ik kijk wel uit mijn Doppe, voor ik op zoek ga, naar die fameuse ‘Bleue Enveloppe!’ Want ik laat mij toch niet op Lundi door die Belasting-plasting foppe!

Geef mij maar Foppe de Haan en die dichter met zo’n Bommerler-baard, zangvogels als een staart der volkeren! Bommerler-trommerlerwaard, wat zijn Uw Dichters nog in tweeduizend-achttien waard?

Dichter bij de waarheid kunnen wij niet komen! Dìnkend aan Holland hoor ik de bladeren en verraderen pratend dromen..Brede Drievieren traag aan den Einder van de toekomst staan!

 

Maar het is vandaag Dinst dag! En 1 jaar geleden, Wan-dadig one Year a go, on this day Trumpendeerde Donald Twitter Duck the Demòcrazy! The Fire and the Fury moesten nog komen! The Muellerysaadtie Van Saadtie & Saatie, blijf lekker dromen van the Peoples Power! Its more than ‘Five for Twelf’, and the last hour of our Twitteriaanse Démocrazy! Somebody is more than crazy!

Discrimination, its Sémination off the worst! Maar ja, in ons ‘Kleine Landje zal dat worst wézùh!!

De Beurskoersen stijgen net zo snel als het water in de waal, En wij hebben de beste Démooi-gratie als de Koeter-waalse-taal!

 

Wij ontdooien te laat de Railsen! Een conclusie: “Wegwézen!”  En als er één een ‘Wèg-Wees’ was, was ik het wel !

Maar de N S is net zoals die railsen te laat ontdooid! En wij hebben “Ver-giet-me-nietjes op de railsen en de maatschappij gestrooid! Voordat de N S is ontdooid, hebben wij als als sneeuw voor de zon het graf ontdooid!

The Worst-scenario komt in zicht! En met inzicht doe ik het graf dicht!

Goeie Morgen !!

 

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>