Telefoonboek op z’n laatste eindnummer gezet !

Toch es even mijn Rits controleren of mijn Edele

Juwelen-delen er nog zitten?! Alhoewel die Dieven in The R I T Z in Parijs mij gestolen kunnen worden!

Salafist-fucking? Daar steek ik mijn handen niet voor uit de mouw!

Het water staat tot aan mijn lippen!! Om aan de andere kant van de kade te komen, moet ik even buiten om  binnen-wippen!

Ook de Papierentijgers worden uit de productie genomen.

De H  A I V  V D  voorkwam drie aanslagen! Daar zal de Belasting niet blij mee zijn!

Oh, nu begrijp ik T R U M P : Ga niet naar Mexico, want daar is een Muur van verzet om 20.000 afrekeningen! Tja, zo wordt de Muur nog duurder betaald!

Twee treinen rammen auto..! Moet je niet doen, ‘rammmen!’ Moet je aan de Sportschool over laten!

Als je met ‘modder’gooit, komt de Modderstroom vanzelf op gang!Volgens Nostra Dames verdwijnt California van de aardbodem,waar ie dit jaar zal aankomen! Deze natuurrampen zijn een voor-teken aan de wand ! Al dus Nostra Dames opgepast dus!

Wie? Be-taald dat Gas-tronomische bedrag als je al het gas terug neemt? ! Wie be- toch es over na-denken! Zag net op Het Ochtend-jhoernaal veel mensen met een bord-voor-hun –Kop-eh-hoofd lopen! Toch es naar de Horrorscope van Wie-be-taald dat allemaal kijken! Want de slowgun ! Er gaat niets boven Groningen, dankzij de N A M ! De Ram-p-blàm Nàm!!

 

 

 

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>