A C T U A L I T Y – Verdraaing van feiten en woorden, dan is De D É M O G R A T I E Pleitte!

Poets de mond zo spreek je een Cathaliaanse Dialect uit..Puigdemont!

Over uitspreken gesproken: Vandaag uitspraak over uit-en afleveringen van deze Poliniet tieke Saga.

Witweette twiet van Dè Advocaat van – en herkenning van Jéézujéruziealem.. en FlYNN terdun worden de Heroverleveringskansen van T R U M P,  die op korte- termijn-geheugen door ‘Comey nu wel of niet’ en Müeller affadavittedley worden bewezen!

De Kleine Door-middenstanders zijn binnen een jaar door hun Lieder – leader meer dan 1 oor aangenaaid, om goed te kunnen horen dat ze hun vertrouwen in hun lieder of the pact hebben verloren!

Diana Feinstein Committee-voorzitter-ster is ook bezig met een on-af- hangkelijk W-onderzoek naar Criminal-activities van the Collusionale Rat-Packs

En ik hoor en zie U denken: Ze kunnen nog voor de Kerst de Boom in van Mevrouw Trump! Ik hoor de Trumppetten al schallen, voordat iemand het ‘Foud en Nieuw’ zal neer knallen..

Net sluit zich net te laat voordat de Knal in verleden ‘ohverledentijd’ over gaat.

Hoe lang nog voordat de Psychiaters ingrijpen.. Ik hoor John Lennon  nog zingen in mijn achter-or! The W A R  is over? Nou dacht het niet The Stealth – fighterplanes- de onzichtbare Draken zijn schatplichtig aan de Draak van een précedentist, die de tanden van de Politiek op mekaar zet!

Meneer volgens mij raaskalt U maar wat! Dat klopt heeft U goed gezien! Ik probeer mij in te leven in de Perszoonsverwisseling van die Blonde A-d-hoon-is! En dat hou ik een half uurtje vol! Totdat je er achter komt dat die Précedent compleet gestoord is!

Verdoodzwijgen lijkt me het beste.En in G * D we reste.

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>