A C T U A L I T Y – I’m Dreaming of a Waaid Kristmash..over?

 

Vanwege de Min-timi-daties zullen er ‘Kont-in-nu mintimideren personen achter u aan Lopen.’

Het at – vies is dan ook om rechts-omkeer te maken! En de persoon over ’t hoofd te zien! De opgelopen schade en knallen voor hun hoofd, kunnen in naakt tura worden terug betaald.

 

Nu begrijp ik waarom ik hydrôlliserende bij-werkingen heb als ik ’s morgens vroeg op straat ben, en terug kom!

Ik heb dan een handfull of zilveren-bommetjes die je voor de slagroom gebruikt, opgepakt! Ik heb een grote glazen bol, waar ik later op terug kom, thuis staan.

Maar nu begrijp ik de bijwerking dat je daar ook je neus voor kan ophalen! Lag gas op straat, waar je ook mee een Balonnetje kan opblazen..

 

Oh ja, die ‘glazen bol’, ik las wat er komend jaar op ons afkomt. Nostradamus voorspelt niet veel goeds. Trump en California gaan te onder! Ik zou eerder in Shit en gebids-coins handelen, dan met de bit-coin gaan wandelen! Bid coin staat nu op 20.000 Dollar!! Vertel uit je winst..

Naar nu blijkt is Néé-der-landt behoorlijk van de Kerstkaart! En ziet het er na A L D I  postzegels behoorlijk gelikt uit!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>