A C T U A L I T Y – Geen I- Déé- zes-en-zestùg redenen om een Impeachment te beginnen! Pech-told-you-so!!

 

Als Blikken konden doden… lag….ie F L A T  op zijn gezicht zonder in-zicht

Geen I- Déé- zes-en-zestùg redenen om een Impeachment te beginnen! Pech-told-you-so!!

Bij D 6 6  komen nu de Neut-thanazie-lijken uit             de kast! En P I A nissimo probeert the Néé-vang-élische domroep aan de dijk van Schenk-huizen te zetten!

Nou was Pechtold al van zijn Geloof gevallen door met een Grisslybear van Ge-reet-formuleerde huizen te gaan samenwerken, als daar met de negentig-stelling-en voorstellingen op  5 December aan De Deur wordt geklopt !!

 

De Man met de grootste Géén-etisch mond, sinds het z-onderzoek naar ‘Foeu-tussen voor en tegenstanders’ in de Vuilniszak van het ziekenhuis is belandt, is nu  met de laatste Konthullullingen het grote verzwijgen opgelegd..

Ik zag twee heren corruptie smeren…., Oh wat was dat een wonder!! Heb eh, “Pèch-told-you-so!” al vaker gezegd mannen ment een Vingertje, hebben nog nooit een Vingerplant voort-geplandt.., met d t !!

 

En ja, nu zie je de spiegel-loogjes op ‘Rape-pel-steeltjes’ staan! Die zien wij straks snel naar Vliegveld Leeliekestad  voorbij gaan met een harde landing op de Ballen!: D 6 6 : Majesstettig door zijn eigghùh Warrogantie gegaan! Het kan slechter tegen vallen!

 

Maar na gister-avond zijn de ‘Vrouwen met Ballen’ eindelijk in een Voetbal-stadion van de Drie maal R A I-en opgestaan!

De Koemannen hebben zich al aangemeld voor de tiende editie van Bhoer zoekt Vrouw!, dus Lesbi-aans gesproken maken de Mannnen ook daar geen kans-spel is sowieso verboden!

Oh, als gisteravond Film-blikken konden doden!! Een advies : “Laat Film-blikken op oneindig onder de Zoden!

Ik heb gesproken! En sprookjes bestaan niet!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>