A C T U A L I T Y – Alle Crematoria zijn gesloten..,omdat het zo’n dooie boel is

 

Buitenlanders vinden the Dutch maar rare zelden,  mensen! Ze horen de hele dag op Schiphol ‘kled- glad’ dus! En als je zes uur op je plane moet wachten, ben je natuurlijk Gladstikke kwaad!

 

En als je dan ook nog op de T V hoort dat Néé-der-landt is van ‘ondergesneeuwd’, met zevenhonderdmiljoen- milliard -sneuwvloggertjes,tja dan wordt het tijd om dit land te verlaten!

 

En de Politie Nheellicopter maakt over uren om alle daken die zwart blijven te controleren op nep-planten en plantages,ka-ka-garages waar een luchtje aan zit!

 

Zo te zien wordt er in de Hemel niet gerookt, alhoewel velen toch naar boven toe zijn uitgerookt! En er wordt voor een sgrijver met ‘ch’ een Jan Cremertorium op gericht.

En alle schrijvers zullen dan achter de baar-d aan lopen. The Hell – strange-gels- om-Hells Angels nooit, zeker niet voordat ze zijn uitgedooid! Dan raak je ook niet overrstuur!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>