A C T U A L I T Y – X – T R A -Vandaag, omdat Berhard De Zwarte Pietenkaart krijgt doorgespeeld van zijn Vader Pieter van Vollenhoven

 

Bern hard van Oranje staat er gekleurd op! En heeft van zijn Pa….-leis tje gehad van Objecten die hij niet mag aankopen in Amsterdam! Omdat anders zijn Tante Bé-Ha-tricks ook op straat komt te staan! En dan zijn de Krooninklijke Rapenburgers gaar!

Uit onderzoek van Het Parool blijkt dat hij ook via bv’s vastgoed in handen heeft. In totaal bezit de neef van de koning, zoon van prinses Margriet en Pieter van Vollenhoven, 590 Nederlandse adressen i p v 1 0 2 adressen aan B V’s! What’s in a Name Béé – V é é ‘s Bernhard Vee? Ofwel Krooninklijke Koe-handel! ? Amsterdam als Onder-pand van de van Vollen-hoveniers? We worden Krooninklikjk om de Tuin geleid.. En dus kunnen wij vandaag deze ‘Zwarte Piet’ door-spelen naarr Huize Pa leistje Den Bosch!

Over Zwarte Pieten doorspelen gesproken: die waren bij binnen komst geheel van de kaart ! Omdat ze werden tegen- gehouden! ik vind dat je je die Blanke Pieten niet zwarter moet maken dan ze als Ballonotoog  al witheet werden, toen ze Inconnue in die Bussen zaten!

Wat zou U er van zeggen, als je in de Boot zou worden genomen! Zonder getuige, dan is Ba- M I E – Too toch een uitkomst, en dan hoeven we niet eens Uw afkomst te weten!

Je kunt er op zitten wachten, dat er Pieten-kaarten boven tafel komen uit Tai Taaipoppen-land. Kind der lijk éénfouttig!  En dan hebben we het nog niet eens over ‘S-internet-jes’ of niet gehad! Er zirkulatieven velen Shintten met die Meid er op!

En de schijn-g-heilgt heid ligt er ook dik boven op !  Volgens lip-whip-lézend Nee Nee Nee Néé-der-landt is het de Buurman, maar die alles ontkent, omdat ie nooit Zwart maar Wit werkt!

Wat kleur-bekennend ook mij bekend voor komt! Want zo te zien wast mijn Buurman zijn gezicht altijd in Onschuld !

Onder tussen steekt de Sint zich van wal ! En zie ginds komt de Stoomboot in spanje weer aan!  Hij brengt ons niet ‘vershint niek kolaast ik zie ‘m liever gaan!

Hoe wimpelt zijne paardje ziet de  maaan verswijnt achter de bomen, ik zie de Shint nog niet klaar stomen om van wal te gaan!

Ieder jaar hetzelfde Liedje ! Oh wanneer kan die Zak eens in het Maan-gezicht verdwijnen en ten onder gaan!

Die hele Shint kunnen ze van mij Kado krijgen! Pakjes avond.. Ik heb nooit een Pak gekregen ! Ja, een pak slaags, maar dan op z’n Haags gesproken. Ben wel blij dat ie voor een jaar weer naar Catthalonely is ondergedoken!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>