A C T U A L I T Y – Who Vershint je het…? #Metoo #Mewho? #Bamietoo

 

#mewho? Na 15 Jaar maakt Minister in Engeland Deadly Knieval !

L A Dodgers zijn na overwinning van Houston van slag !

Ook Muziek-kanten raken door misbruik een gevoelige snaar!

Artsen doen een beroep op hun eed!Maar ja, dat ‘handje-kont-tantje’, was en is too late! En de patiënt leed er onder !

Ja, alles wat ik 15 jaar geleden heb gedaan,  kan en komt soms in Hignsite, in een andere Kont- tekst te staan !

Oh, nu begrijp ik waarom die Priesters als die Knievallen tijdens de at you’re zeurvis, een knieval maken.. En tijdens het ‘schmiechtten onder de rokken’ als aflaat blijven jokken!

Kan het niet aflaten te zègge! : “als je je hele Leven in de Klooster Harmooiknees- Harmonies voor een Houten Kruis moet bidden, ‘geloof je het wel!” Wil je wel eens een écht kruis voelen of, oh nu moet ik voor-uit-kijken! Want iedere Sensuéle inter-punctie-functie kan al uit gelegd worden als opzettelijk m í s-leidng van heksuéle Mistintimigradaadties!

Oh, en straks komt die ‘G Heiligge Versint-ter-klaas er weer aan ! En de eerste die hem zal begroeten is G W, die roept : “De Groetten!’  Dat hele Versint terklaaselijkheid kunnen ze van mij voor 5 Dec. Kado krijgen!

U kunt weer weder-rechtelijk naar Spanje gaan!  En nu pas begrijp ik er naast, en ben niet verbaasd dat wat mijn Vader altijd zei: “Je moet met je Vingers van andermans spullen en Pootten afblijven!”

En laat de kindertjes tot mij onder de Rokken komen, had ik als Kindervriend Sinterklaas nooit zo begrepen!

Er waren hélemaal geen Stoutten Kinderen.. Het was juist anders-om! “Wie de Stouten zijn passen de schoennen aan!  Ik ging als klein kind altijd onder rokken van de Sint zitten! Om dan stiekem de veters  van z’n schoenen los te maken!” Dat noem ik pas een Knieval !!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>