A C T U A L I T Y – # S O R R Y T H A T P A G E D O E S N’ T E X I S T !#

# S O R R Y    T H A T    P A G E    D O E S N’T    E X I S T !#

Eleven Minutes of F A M E ! ! Maar die Film duurt toch langer ? Dat is vier minuten korter dan de Fifteen Minutes of Fame van Andy Warhol !! Vertel wat bedoel je!

Vannacht was een Historisch Monument voor een Hysterisch iemand, die net vanuit Het Witte Huis 12 dagen weg is!

En wat gebeurt er? De @realdotcomDonald Trump Twitter account was Fuck-off-line! This Page is Off Line !!

Sommigen dachten aan een Straatsgreep. The Russians are coming# What the H A C K is going on? Fake News! En wat blijkt volgens Twitter heeft Domald Trump nooit bestaan ! Als dat zou kunnen!

Eleven minutes of Fame! Zelfs Dynamo, lukte het niet om Dòmald Trump te Dis-miss-appearen! En elf minuten  is dodelijk!  Dat overleef je niet. Nou lag ie waachijnlijk in the Air-force one op één oor! Do I’ve tosay more?

En die ene medewerker had met opzet dus de Stekker er uit getrokken!

En Rick Perry Sperry laat het Licht schijnen op Sexual Her-ass-mèmme! Tijdens een speech-less over Natural Gas, and resources! Volgens geheime Bronnen had ie voor the Press-conference Lach gas gebruikt! Dus door het gebruik van Aardse Bronnen kunnen wij het licht laten schijnen op Sexual Miss- bruik haar niet? Ben ik nou gek of eh?

En voor Kevin Casey stort ook The House of Cards als een Cardtenhuis in mekaar! En als Poot moet je ook met je pootten van een andere one-delendepoot afblijven! En als dat niet lukt kun je je Vrijwillig-ghilligend bij Defensie aan melden voor een aarsrijkskundige studie!

 

https://nos.nl/teletekst#108 Van Aartsen Zaken wordt tijdelijk de Interim-ram-burgemeester van Amsterdam! En ‘Flamke wordt Halsema-tig afgefuckeld’, volgens de laatste No-pinie-peilingen.Voor de nieuwe burgelijke burgemeester wordt de lat vanwege mogelijke ‘beer-putten en Sensuéle Minieme-daties’, zeer hoog gelegd! Zodat wij daar bij het daglicht geen Hoogte van krijgen!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>