A C T U A L I T Y – Oh nee, dat soort aftrekken is te Puberanaal…

 

‘Paradise by the Dash-board light door de bocht’

 

Beplasting-ontluiking-duiking van Lewis Hamilton, is hard-verscheurend! Een Privet Jet van 16,5 Million. Zo te zien  woont ie niet in Sluis-Kill, maar is er in Paradise nauw, wel een overkill aan ‘Beplasting-kont-structies!’ waar mee het wel goed Pa-reet vegen is!

 

Ik heb nog nooit zoveel bedrijven afgelopen Zondag in New York als Lemmingen over de Bridge van Troubled water zien lopen! Als die Internaaitioanale-bedrijven  liepen of lopen  te hard van stapel-gek zijn ze! En wij maar Nikes kopen,naaikeys bedoel je?

 

Wat hoorde ik gister-avond bij de Wereld naait door , dat je volgens quote expert aan 7 miljoen Euro genoeg hebt! Laat nou die sterf-gename van de Bierfamilie maar dan het Naaitiobanale Product hebben!

 

Dus geen wonder dat de Vrije Pers ‘ze’ betaald willen zetten, met die ‘K-onthullullingen!’, want dan weet je ook wat voor paal of Pís-paal staan werkelijk betekent !

 

Oh ja, ik hoor U zeggen: Ja nee ik begrijp het! Gelukkig heb ik nog een ouderwetse  anna-loge-telefoon! En heb de Hoorn-dès-Tovervloeds en de haak er naast gelegd..”Paradise by the Light…” Leuker kunnen we het niet maken! Wel right !!

 

Door laatste M-ìnzie-dentist had zich in deze schutter wel ernstig vergist! Maar Precedentatoriaal : Wie echt gestoord is.. Trumpen wij allemaal!

 

In alle Staten van Dramarika: “De verdachte is ‘Geestelijk gestoord!’ Degeen die dat zegt ‘Precendenteerd’ zich zelf als voorbeeld!

Twee honderd b-low-kale bestuurders uit Catalonië nemen België tijdelijk over !! Je kunt wel zeggen : “De Stier van Potter of Barcelone-la la  is los!

 

De Bermuda-driehoek bestaat nog steeds! Bermuda- Nike- Hilversum: alle Beplàstingen verdwijnen in die Truc!

Ik vind dat de Op-naaiers ’s nachts er uit moeten!

 

Lewis Hamilton door de Belasting-plasting-bocht

!Hamilton door de Beplastings-Bocht…..

 

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>