A C T U A L I T Y – Nog nooit zo’n Incest-tu-euze Tekst gehoord

Aller Schijngheiliggen en Aller Zielen..?

‘De wat?’ Bestaat dat nog? Aller Heiligen aan deck. What the Hack! Ja je hebt nog steeds en altijd in naam van Randdebielen..En ‘Hello wien’ schrik niet , maar ik ben wel mien!

We leven in tijden van Turmoil and croekkut Hillaries ! Een Precedent als Beverly-Hillaries!We zetten allemkerreet op om te tover-leven..Waar is hier het Kots-bakje? Mag ik even over mijn nek gaan! 500 jaar Luther et Emergo à Go go! G * D  als door-middenverstandsgogo’s En wij hadden in de jaren zestig Yoko – Oh No No’s!

Morgen mogen wij ‘schiet-gebedjes’ prevelen! Oh wat zou ik of graag Andries Nevel knevelen! Luther was de Voor –na-of Door-Deur-loper van Sinter Klaas!

Want wie is hier Plaatsvervangende-schaamte de baas? Sinterklaas! Hoezo? Nou Luther et Emergo met zijn negentig stellingen! Daar wordt met negentig stellingen aan de Deur geklopt , Zacht geklopt en Hard geklopt? Maar klopt dat ook?  Laat de Kindertjes tot mij komen! Nog nooit zo’n Schijngheiligghe incesttueuse Tekst gehoord!

Ik zal het niet aflaten om ‘t herhalen! : “Met je Pootten van deze Kindervriend afblijven! Want : “Mijn Hemel nu ook daar al berichten naar beneden seipelen, regent het Pijpelenstelen. En daar staat een zware straf op !Kan ik ook met een bord voor mijn kop je boordelen?

Vroegghèr kon je alles gestolen worden, dus zette je er een hek om heen..Maar nu in het Hack-#-tijdperk is het Hek van Youp ook van De Dam! ‘l Histoir qui se repète-te-que-tête !

Allemaal door onze moderne technieken die we niet meer onder de knie krijgen! En nooit meer kunnnen ontkennen of verzwijgen! Of Denyen.. Oh, die naaien nog steeds Vincent een oor aan? Gaan met die Banaan ! En verslik je er niet in!

Zo, en morgen is het Allerzielen, kan ik eindelijk mijn tijd doodden met Schietgebedjes!!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>