A C T U A L I T Y – Kent U ook een schijn-gheiligge-Boonnifatius? En Twee jaar geleden Selma Schepel in Mémoriam..

 

‘Mady-zijn’ we in Verrexit op de goede weg? Kawouter Bos stuurde de tegenstanders allemaal het Denk-beeldige Bosch Bosch Bosch in!

En de Voorstanders stuurden de Tegenstanders naar de Schijn-gheilligge Boon-nie-fatius! En speelden de vermoordde-Canon-schuld ! En zongen allemaal : “Het Busje komt zo !

 

Dankzij Het Wereld Waait Weg heeft Het Volk de Geen-I- Déé – Mooi-Gratie in eigghùh handen genomen! Want je blijft met je Pootten van dat soort mannen en Zwarte Pietten af ! All You need is Love ! En laat de Kindertjes tot mij komen! Wat dus weer niet geldt Voor De Schijngheilligge Mís-dien-aars niet !! Dat soort oppakken en gelijk naar Spanje Cutthaloonië sturen!!

 

H- E M A  is erg Boos op Kawouter Bosch Bosch Bosch! Ongelijke Concurrentie! Bitter Pil! En geen Bittere Nooitzaak !!

 

Er zit waarschijnlijk geen Water in en op Mars! Oh, nou ik vind Voorwaarts Mars nog steeds om te Water-Tanden!

Krijg nog eens een K I N D  van die Timmermans-aan-de-weg-wézùh!

Als je die Telefoon niet weg legt … Ja, ik herhaal weg legt, heb je een Bord voor je kop! En niet op je schoot, Begrepen? !

‘P A Y – P E R – N O T E N!’ Ja, ben gèkke Gerritje niet!  Heb veel Noten op mijn zang! Maar daar ga ik niet voor betalen !!

 

Ook de Dhint wordt verdacht van ‘s – Hekssuéle Mintienmidatie! Dus vanwege de Meid-er-op, is hij voor dit jaar geschorst! En kan de Boom in bij die Maan van de dag ! Dag Dag Shintterklaasje!

 

Gister Twee jaar geleden !  Verongelukte mijn Vriendin van 50 –tig jaar lang ! Selma Schepel! Morgen is het twee jaar geleden dat ze stierf!  Hier nog een Llink over van en voor Selma Schepel

http://www.joshua-actuality.nl/2015/11/a-c-t-u-a-l-i-t-y-herdenkings-speech-voor-selma-schepel-van-joshua/

 

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>