A C T U A L I T Y – Ja, als de E O – logische kont-ze-questies er aan verbindt, tja, dat is dan wel een ‘Kruis-teken aan de wand!’

Me Too Shoot to Overkill

Ja, als de E O – logische kont-ze-questies er aan verbindt, tja dat is dan wel een ‘Kruis-teken aan de wand!’

Kruis of munt als je met je eigghùh Ballullen stunt ! Zelfs di erectie vindt zich zelf een Dief-ie-dend van zijn eigghùh Portemonnaie!

En Bram voor de Bakker zegt nooit nee! Die Spuit met’, als eh, ja ha, die dus, tegen de klippen op! Want ja al leen wippen stuit hem tegen de  Victor Hugo Borst!

En Herma- de – sperma de déé-taïlles, wil van het hele m-incident, al hélemaal niets weten! Als ik Cock-hals ben ik bij het wakker worden, gelukkig alles weer vergeten!

Wat heb je gedaan daan willen ze allebei bij het natter- eh – wakker worden,  zo snel mogelijk vergeten!

Zo goeden Morgen:  “Klaar is Kees En  Mc Carthyïsme van deze E O – ïsche moraal gaat met alle Ballullen aan de haal ! En wordt weer Héérèctaalbanaal een wees!

Wat krijgen we als Na-akt-gerecht? Oh Mie-tjes toe!  Zedlfs mijn eh toetsenbord is van slag! Hoezo? Nou eh, als ik copiëren in-toets krijg ik Copuleren te zien. Nou zeg ik altijd: “Koop U-leren-bankstel’ maar bij de SM –winkel want daar zit ik niet mee!

En de Glazenwasser-plassers moeten met zo’n oogbedekkend lapje voor hun ogen  er ‘schoon genoeg van ziende blind te krijgen!’

En dan hebben we het nog niet over het hijgen in baas z’n tijd! Oh oh Den Haag met die mooie meiden achter de deikkùh!

Ladder-zat zie je ‘m bezwijken onder de druk  naar moeder de Vrouw  keurig in haar blowtje naar Pipo de Clown en mammamoet naar Kluk Kluk kijken!

En nu komt ineens alles in een ander ‘Dag-nicht’ te staan ! Gaan met die Bàh-naan! Maar ik blijf honderd procent achter mijn eigghe Richting-aanwijzer staan ! Die meestal  naar beneden hangt door het slap-gelul !

P S : Onder en bovenstaande regels berusten niet op naakte feiten van ‘personen dès aan ziens’ of aanstonds totaal een andere uit-of inleg  geven.

Alleen op de foto zie ik toch bij dat ‘die – nee- of ja ha’, een aantal handen onder de tafel! Maar gelukkig staan er bij dat ‘Die Nee’een aantal Karaffen- met een c- om je handen in ‘canon-schuld’ te wassen!

 

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>