A C T U A L I T Y – E O echt niet te geloven zag zojuist een reclame voor gehandocapten!

E O echt niet te geloven zag zojuist een reclame voor gehandocapten! Handy is dat niet! Als je allerlei-ondrzoek blokkeert! En dan gaan bedelen voor die gehandicapten, zwaar gehandycapt! Denk dat ze zelf gehandicaptains zijn!

R O Y M O O R E – Nó More!

Zoon van Trump Dealde met Wickey Leaks die in het bezit was- via de Russians van de Hillary Clinton mails!

Everything is Polarised! Oh, wat verlang ik naar Polaroid!

And Mother Earth staat te thrillen op haar benen! Ze wordt G * D S – Misselijk van alles wat daar beneden allemaal gebeurt!

Ik ben voor meer M E P – Nieuws !

Pieter kan ‘0mtzicht íg’rond gaan kijken nu ie er vanzelf uitvliegt ! Dat was Fake-News met die Fake-getuige! Als je Rasputin nou nog niet door hebt. Mevrouw Sinister Ollongren van Verbruittenlandste zaken! M H 1 7 min 1 minder = M H 1 6!

 

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>