Hou je aan je woord, was slaapverwekkend van nacht!Was niet voor herhaling vatbaar! De Tweede Kamer werd vannacht om vier uur een slaapkamer. Wel te rusten!

Voor David Cassidy, was het leven ook niet meer voor herhaling vatbaar! En al hélemaal niet voor Moe-en-zugabe, zat er ook niet in!

Maar voor Mladic wordt het zeker levenslang wat overgaat in The Hell! Nou dan weet U het wel!

Vandaag Thanks-Givings day, op de dag dat op 2 2 November in Dallas Kenne die mensen niet eens opschietten met dat W-onderzoek! Sindsdien zijn we behoorlijk door-geschoten, nu een Trum-pist op zijn voorganger-s!

Call Koen, die niet opneemt omdat die vastgebakken zit aan zijn Ja ja-pan!

Die Prins van die ‘Vast-goed’ is hélemaal niet zo goed! En al hélemaal niet Ont-roerend goed! Roerend mee eens ! Van Vollehoofden is ook al geen sprake-loos-al arm? Al arm? Toch eens over na-denken : Burn hard…Zijn neefje is heel erg boos, aangezien hij nu alle Maxima-le aandacht krijgt ! Is het Krooningklijke Huis te klein!

Iedere dag worden R K-ajers Mís-bruikt! e n c é r v eel  over wat wordt verzwegen! Het Kruis als dwangbuis van een geloof!  En iederéén heeft dankzij Internet-niet een Ta-bloot, eh Tabloid om vrienden aan Het Kruis te nagelen!  Jézus in wat voor wereld leven wij! Nagel aan De Doodskist van de moderne Media ja ja, mij niet gezien! Oh wat verlanf ik naar Tante mean! Eh tante Mien. Die geloofde het wel! Had alles al van tevoren als Den Helderziende gezien! Zij maakte zich geen zorgen over de dag van morgen!  Zij geloofde in G * D  en Jéé-zus en zo, en zong toen al: Het busje komt zo !

Vroegghèrrr toen alles nog goed en beter was..Alleen je zag geen toekomst in je dorp! Want alle huizen zaten met dicht geplakte ramen van de Cuttho-encyclieke Volkskrant. “Laat de kindertjes tot mij in Rome  komen!

 

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>