A C T U A L I T Y – Ook de Televizier- Anti-’Lhobby’wordt door No Smoking uitgerookt!

 

Haagse Lhobbies heb ik anti-tantie ‘Tabak van!’

Gutszie C U C C I Foetsie maakt het wel heel erg ‘Bont’, door Bont af te schaffen.

De Mocro-oorlog gaat nu Macro ! Het gaat om een vermoord deelde B. Oef !  Het O M voelt zich ernstig in zijn wiek geschoten!

Wat je wel zal zien, is dat de voor-uit-breiding ook mij niet in de koude V V D-colère ging zitten.. De V V D-playbayer ging in het Grote Verzet, maar dat liep spaak!

 

Martin P. had een relatie met een medewerkster ‘vàn!’Als dat echt zo, of waar is, wordt het tijd dat ie ‘ze’onmiddellijk in therapie gaat! De omgekeerde wereld! Het O S L O- Syndroom in het klein of groot!

De E O had vorig jaar een Docu over de Jeugd rond ijsselmeer en Zeewolde, waar ook Martin P., werd genoemd! Dat ie totaal werd geboycot in het dorp Zeewolde! Ik moest daar opeens aan denken, toen ik hoorde wie dat was. Ree-zie die dieven! En ik zal maar niet opschrijven wat ik zo in de wandelafgangen van de Maad-schappij hoor! Ja ja, ik weet het! Er moet een T-héé staan! Maar ik hou soms geen ‘maat’ met iederéén!

 

Oh jay! Oj Jay Simpson is de Ge-D O O D-verfde Winnaar Van Bhoer zoekt man, Vrouw zoekt Lubach, en Steel een vies hier ! Televizie ring a bel : “Het enige programma, dat door een Ringetje te halen is !” Nou dan weet U het wel! Gelukkig ben ik tegen en voor de Tabaks-lhobby, waar door mijn leuze No-Smoking als Dresscode niet op gaat !

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>