A C T U A L I T Y – Oh, wat zou ik graag Las Vegas willen doorkruisen, want het doorkruist alle..+ +..

Schot voor de boeg  voor st-Hennis en de Bandido’s! En automatisch komt heel Las Vegas in het geweer!

Voer voor Psychológen er niet om ! Hallo daar zijn we weer! Hadden ze maar in dat Hotel de Botèl die doorgeschoten man geweer d !  “Schiet nou eens op joh met dat geratelband!” Die kon ook zo als een F-Automatisch geweer de hele gevestigde boel omver knallen.. Dat ging vaak als een door-lopend vuurtje door de party tent.

Maar één ding is wel dodelijk, eh duidelijk, net zoals die Trumpetier in Het Zwarte Huis: ‘De Veurst Hamendment eh sorry,The First en Second Amendment from The N R A – lees – e N- a R  A ee, zeggen tegen iedere verandering nee !

Want eh,  dat ligt ze haarscherp voor ogen ! En gisteren hoorde men daar ook dat geratel en vielen spectators als dode vogeltjes uit de lucht.. Zucht zucht zucht Ik kijk niet meer!

Ik ben voor dit geweld op de vlucht. En heb mij teruggetrokken in mijn Overlevings-tent! Dead or A Live How to survive in de Rat-race for Sirvival!  Oh Oh Oh, wat was het weer een gezellig    w e a k – e n d

Dead end street Tom Petty we will meat again don’t know where, but we will meat some day! Vera Lyn and Bob Dylan zingen nog steeds het Hoogste Lied en verzachten het verdriet Like a Rolling Stone..

Ik zag Mick Jagger voorbij Het Amstel Hotel de Botel! Ik zag het verdriet van de Tranen doorgeschoten in zijn Leren Jack ! Bijna tachtig? Wat een Come back.

En ik sprak gister in Het Rijksmuseum Amerikanen uit Florida!  Ja ja, die kwamen spéciaal uit Florida naar Het Concert in the Arena..Geweldig vonden ze het.. Ik zei iets over Las Vegas en 4 doden.. In de Loop van de dag en Het Geweer zou de teller net zoals het geratel tot    5 9 oplopen.. Ik geloof dat ik maar eens een ere-rondje voor die slachtoffers ga lopen,  om de tijd te doden +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ acht en vijftig negen en vijftig ! ! P S : En we zijn met 5 0 0  gewonden nog lang niet uitgeteld!!

 

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>