A C T U A L I T Y – Nee hè : Jelle zal wel zien Jelle zal wel Opzien baren ..

 

‘Poets de Mond’- en Paard en Man noemen

Het mag geen naam hebben, als je Oor-aal een oor wordt aangenaaid!  De K-a – sterrutje –U – T-hee-teksten zijn weer niet van de lucht! En in die P – A Ù – W – konttekst  zijn de Text-u-éle Mintieme-gradaties niet van de lucht ! Zelfs in de Hemel…, nee hè Mijn Hemel zijn de ‘Sexujuwele- Mintieme- gradaties’ niet van de lucht!

En ik moet aan een Liedje van Wim Kan denken in de jaren –zestig !!We all Live in een Yellow Submarine Jelle zal wel zien! Nou weet ik niet waar die Sub-snub-marine nu is, maar ik zou het wel weten!……………………

Nou woon ik zelf in een Pijpen-lala-tra-la-la! Dus ik weet wat het is om met een volle mond de Paúw-en te woord moeten staan! ‘Grof-gebekt heeft ie het niet van een vreemde!’ Ik had toch eerder bij haar Zus-en-zo, om uitleg-je-er-niet-bij-teneer-gedaan! En Wim Sjonneveld sei het vroeger al: “Breek me de bek niet open” : “Plaats voor een Pijpleiding-dinque –dink! Benieuwd of ie een afzuig-kap heeft, of had? Maar die bestonden toen nog niet!

Ik heb alle stekkers uit de – what’s in a neem? Naming de ‘Stòp- Kont-acten gedaan!’ Want die tekst betekent eig-ghe-luk ‘reet goed toneelstukje!Gratis Poepbliciteit!

Maar goed heb alle stekkers er uit getrokken. Wil niets meer horen ‘van- en –over –met wie!’ Genànte snacks-tu-ele ranz-vertoning!

Ik heb mijn handen vol aan die enkel-ver-band die er niet is! Ik heb de enkle band om mijn Polsen gedaan, zodat niemaand mij kan betrappen dat ik ongewild aan mijn trekken ben gekomen! Alleen het natte dromen-compleks is niet aan te dweilen met de kranen open!

Verder nog nieuws? Nee hee! Want ik heb toch de stekker eruit gehaald!Maar hoe is het nu in Cutholonië? Ja, daar halen ze de Cut eh Cat in de zak! En we horen de hele tijd in het nieuws de naam Poetsie Mond en Foetsie mond ! En dat liet die Cathalaan geen twee keer aan Dove-mans-oren zeggen! En de vogel vloog naar België !! In de hoop daar voor de kust een onbewoond eiland te kunnen Cathalonleyséren!

 

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>