A C T U A L I T Y – M A X wederom door De B O C H T Hard-ver-scheurend!!

M A X door de bocht !!

Niet te ‘geloven!’ joh. Wij moeten ons in het dagelijks leven door allerlei bochten wringen, komt er een Max aan, die zelfs Maxima opzij zet!

En in een  kroeg kom Ik vaker ‘bocht tegen’dan ik kan opzuipen! Een jochie dat iederéén zelfs bij                   Omroep M A X op stuipen en achterstand zet!

En in de kroeg van  de ‘Vader van de Vader’ is het Vaderradelijk stil! Maar na de Eindstreep komt de gil als over-kill! En staat iederéén stil: The engines van de émoties lopen over de wangen, door alle rangen en standen van de bevolking, en geen enkele bewolking  aan de Lucht! Now we are talking ! Max is Maximaal op de vlucht naar voren De Overwinning in de toekomst heeft ie nu al niet verloren!

Max heeft de Formule van de ‘t – overwinning in z’n zak!’ Hamilton op één-ronde achterstand gezet! Zo is het maar net! Next Year No Fear of ilussions! Only Solutions! Would you believe it? Hamillton op de vlucht!

Max Verstappen heeft iederéén aan Banden gelegd !!

Goeden morgen zeg! De week had niet beter kunnen beginnen! Toch es in die oude schoenendoos van mijn verleden kijken!

Dinkey-toys uit mijn jeugd toen ik van Stirling Moss ging dromen! Het is er nooit van gekomen! En wie is er niet van overstuur als deze droom voor Max wel uitkomt!

De Sportman van het jaar staat nu  als stuurkunstenaar vast! 2 0 1 8 Opgepast!

 

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>