A C T U A L I T Y – En ondertussen Veredel-verachtbare…

 

AT_2084798

A T 2084 798 slaat op Gisteravond Ria Bremer over Fagen.. Fagen en Fragen !

Jeanne Gaaskeer om of is het Gaas-keer-om? Waar hebben we het over? OM op je schredenenen genoeg er op terug te komen!

De Openbaring van de verdedeging in  de Verlangenbestrengelinksigheid van Keert Smilders Verrechtsspraakt  U veredelverachtbare U de rug toe?

Het kan niet zo zijn, Mevrouw de Vhoorzitter, dat U Linkslinkse verlangenbestrengelingen als Priorirariteiten tegen de Gedaagde gaat inbrengen..

Het gaat immers  OM meer meren, dan plussen! U kunt de achterkont van mijn voorganger kussen! Het artikel-testikel  van de Grontmey –wet staat lètterlijk, dat eh ‘beïnvloeding van buiten af door eh Hallochtèctonen, door het schok variant binnen de ’s Landsgrenzen niet is toegestaan!

Dat U als erbuitenhoudende-Buit-Binnenlander in ander landen binnen de de Néé- Néé kan aanmeren, ‘k-ontslaat U niet van Verrechtsvervolging, binnen en buiten de Verstands-grenzen die wij hebben afgesproken en afgesloten! Want anders is ook Youp van ’t Heck- what the Heck van de Dam!

Mevrouw de Vhoorzitter ik wil het graag daar-en hierbij bij laten!

P S : En Oh ja , iets van gehele andere orde of one-orde van advocaten.. de Aflaten-de geruchtenstroom over vagen- Vhagen?

De alles vreter tegen de Bacthérieusche aanvallen op het Menselijk lichaam! Via Ria Bremer kregen wij Poe poe Poep via onze neus naar binnen. Nu begrijp ik de opmerking Strontziek wordt je er van!

 

En het komt mij m’n neusgaten uit! Binnen kort komt de Auderwetsche Strontkar weer het Ziekenhuis binnen rijden! De Sarcofagen komen weer onder het vergrootglas te liggen,  om weer op te staan!  En we zien alle patiënten naar Géorgië gaan !

De Fagen en de vele ‘Fragen er om’, om deze behandeling toe te laten in Nééderland is de Fagen stellen!

De Patiënten van gisteravond hadden geen poot meer om op te staan, laat staan om om het kwartier schijtziek naar het toilet te moeten gaan !

Ik blijf Anti-IdieJootticum slikken, want dat past het beste bij mij! Strontium? Toch es opzoeken wat je daar mee kan!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>