A C T U A L I T Y – de Shèksu-sensuéle Mistimidatie nam vroeger al een grote vlucht naar voren Hal léé – Loei-ja ja zongen ze in de Kerkkoren!

 

De Sintimidaties komen bij ons ook  staids meer voor! De Sint ofwel Des-int teresse is nu geheel verdwenen! Zelfs de haren onder zijn kin, hebben zo’n baard dat dat geen Op-scène meer baart !

Senzaadtionéle Mintimigradaadties komen ook steeds meer op de Loop-plank van je carrièrre voor! Waardoor de Catwalk steeds meer een cutwalk wordt.

Bij  ons thuis durfden wij op Woensdag gehakt dag mooit een vinger uit te steken, omdat op de achtergrond de Hak Hak Hak reclame’in de  ‘kont stant in je hoofd speelde!  Dus ‘Woensdag Gehaktdag’ vonden wij geen reet aan! Maar als je iemand aan reed waren de rapen en gehaktballen gaar! Maakten ze ‘Gehàkt ‘ van je..

Ook bij de ‘d Omroepen  worden alle Vriendjes-politiek banen onder de loupe van achteren genomen ! Maar vanwege de Loopholes wordt al snel aan mijn Hola en aan mijn lijf geen Pool lownaise gedaan.

En om even aan te kruisen.. Voor Het Kruis gheilligt iedere Mistimidatie alle niet geoorloofde middelen.. Vele Geestelijken probeerde via de ‘Glij-baan van de toekomst’ hun aandacht op het Kruis te vestigen.

En in onze jeugd was de Sheks-su-éle Mistimidatie zo groot dat wij op een gegeven moment bij het Kruisteken aan de wand maken, onze Vader die in de ghémelte zijn spontaan de Middenvinger op staken!

Tja, want als je je hele leven tussen de Klooster-muren moet door brengen, wil je ook wel eens een écht kruis voelen, want van de Kruis-woord-puzzles begin je ook spontaan te vloeken, als je nattigheid voelt!

Dus?” Nou dat alle Zen-zaadtionele middelen als Yo ga wandelen, met ons aan de loop gaan! En dus gaat de ophef over Hugh Heff en de Haffners en de W einsteins in de vijver, en wordt het kringetje van ‘ons kent ons’ en de bekende steen in de vijver een plons te veel!

En ach bordeel niet te snel ! Oh jee, nu krijg ik een bus met wilde wieven achter me aan! Herstel, zo was het niet bedoeld,als U iets oneerbaarLubberiaans heeft gevoeld! Maar da’s niet erg, want de vrouwen zien ons niet meer staan!  En als  ‘meet haar voor’ heb ik nog nooit zoveel Bananen over de tong zien gaan!

En W- ie N – iet L- uisteren of kijken wil zet gewoon even de knop om! Of keert de Mannen de rug toe!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>