A C T U A L I T TY – Ik wil het Woord niet meer horen!! : Geen woorden maar Da da verraden !!

 

Bamos Bamoshua hier Joshua! A D I O S

Onaf-hang-ke- lijk-nergens op, hoe U er ook over denkt, het wordt een Màdrit to heaven! En weet u nog van vroegher van Margriet de groot? Wie? Het Spaanse Graan heeft de horrorkaan doorstaan! – My Fair Lady – Audry Heburn, Do little things met grote rape rcussies! Maak jezelf niet onafhankelijk als de Rope fuck-off the future om je nek hangt!

P S : De Kattenlanen zitten overvol met Zwerfkatten, die onafhangkelijk van mekaar de weg kwijt zijn !

Héé hallo, tis maar hoe je er tegen aan kijkt! Je moet toch eens je nek uitsteken , als je van de koning of Prins geen kwaad weet !

Over kwaad gesproken: De Formule O N E – Vertoning, was gister de foremule woning te klein! Vers – tappen van een biertje zat er na de strafpunten niet meer bij! Alle Piep-piep-woorden zal ik maar hier niet uitspreken! Nou spreek ik vaker in G * D deloze woorden voor de verkeerde Kerk, en parochie maar een joch van 20 lenters fris, ach als je een wis t..Ze hebben zich allemaal in ‘Verstappen door de bocht vergist!

En geen woorden maar daden, Oh wat voelde Rotje knorr zich door die Club verraden! ‘Matennaaiers in plaats vervangende schaamte ‘Gras-maaier-naaiers’ voor de voeten uit. Je hoorde het Poep-bliek denken: “Er – uit er-uit!

Ach ja, ik hoor ook steeds vaker het woord : “Shit happens!” Rotje Knorr van de linke soep was er vannacht schijtziek van!  Maar ja , Aai jaai jaai jàkkes pak ‘m is bij zijn strot, eh nee ik bedoel z’n ballen! Schieten voor open doel ? ‘Tja dat kan nooit tegenvallen! Vraag me toch af, wat het doel eigghelùk van die Club, alle middelen ghij-ligt er aan hoe je er tegen aan kijkt, als je tegen je ‘eigghùh voor paal staan aan loopt!’   is.. En voor die club blijft er in de Krompetentitie niet zoveel over dan P-er S-oonlijke V-oorkeuren?

 

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>