A C T U A L I T Y – Wat een vertoning…, wat een schijn-gheilige-verschijning..,Moeder Maria komt aan land

A C T U A L I T Y – Wat een vertoning…, wat een schijn-gheilige-verschijning..,Moeder Maria komt aan land Tijdens de Troonrede van..

Dit is een Huishoudelijk buiten de Wet gestelde informatie, en mededeling! Vanwege het tekort aan…kan iederéén nu het nog kan met de Billen bloot in de Hofvijver, en zal de Dienstdoende Grifhier en Rechter de ander kant op-kijken! Verder kan iederéén De W C- Pot – op !!

Over-Leden-van-de-Straten-generaal valt niet te twisten, maar de ogenschijnlijke verschijning van hoera hoe ra ra ra : “ Moeder Maria tijdens het voorlezen in de Kleuterklas van de Tweede Kamer is Hoogst onwaarschijnlijk alhoewel je het van een Hurry Hurrycane maar nooit weet!”

Vandaar dat de Vrouwlijke Leden van de Eerste en Tweede kamer met hoed en de rand, al aan de Parle-démentaire ketting is gelegd, zodat de Kettingrokers hun adem en ‘smoke get in your ‘l-eyes zullen in houden!

Dat geldt ook voor de Hoed en de rand, van eh ‘Hogere- Krooningklijk-Heten!’ Mocht U de namen van de Tè ‘Hogere Waardigheids-bekleders zijn vergeten, kunt U de namen van ‘Voorname Personen, in de Interpol-registers van Huis van Bewaarding in Beh-alphen aan de Rijn terug vinden.

Naar aanleiding van een ‘Rechterlijke Verdwaling’ die de pot op kan, zijn in alle ijl Gender vrije W C en Toilet-potten aangesleept, en mochten er onverwijld toch te weining potten zijn, kunnen de Dames hun Potteuse Hoed omdraaien, om van dat gezeik af te zijn.

Voor de overige Heren en Dames die hun blote Billen-gezicht willen laten zien, is de Hofvijver open-en-bloot-gesteld!

Voor verdere vragen is Postbus 5 1 – bestaat die nog-open gesteld! Van-ondertussen is de Gheilige Maria Verschijning vanwege het tumult in de Tweede Kamer verplaatst naar de Derde Kamer, omdat daar Het Dak voor de Entrée-novatie al is afgebouwd. Zojuist zijn alle Kamerleden van de niet te geloven partijen voor Maria door de Kniën gegaan wat ze voor Mark my weurst nooit zouden hebben gedaan!

Wel voor een Teflon –pan, om Mark er mee om de oren te slaan! Vanwege het op de lange Startbaan schuiven van het nieuwe vliegveld en het zoveelste ‘kabinèt niet’, is het voorlezen van de Troonrede, alle reden om er het verzwijgen toe te doen!…

Namens Onze Heiland allemachtig g g g en Prach t i g g vraag ik den Here om boven eens die Deur dicht te doen! Zodat het hier op aarde wat rustigere wordt, en Ík Koning van Het naaiesteitelijke – Néé –der – land mijn tekst rustig kan voorlezen! Zo dat niet alles in de Grote Oh Oh-zee-aan van het verleden weg waait!

‘Leef eh’, de Ko- h o n i n g Hoera Hoer a..Majesteit als u achter Het Décorum hebt geplast, moet U wel Uw rits dicht doen hè.. Want dat de Troonrede –voortijdig is uitgelèkt tot daar an toe.. En die Rits-maatregelen zijn er niet voor ‘niks-aan-de-hand’ ingevoerd..Wat aan ‘Ritselen’ een geheel andere ‘Lidwoordbetekenis’ geeft!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>