A C T U A L I T Y – Leden van de Straat-en-Generaal…..

A C T U A L I T Y – Leden van de Straat-en-Generaal.. Wij schakelen nu over naar ‘Nauw Yurk’…waar een of andere Gek het Woord voert..en ons afvoert naar de Verdommenis

Dès-interesse in Dèstrooi het een en ander goed! Suikergoed? Benieuwd welke Kindervriend de hand uit en in the Boessem steekt, of stak? Ik zag gister een Vrouw die er dankzij haar man Het grote verzwijgen toe doet of deed! Oh wat een leed, en wreed, om een verzinloze-tekst aan te horen. Gelukkig zijn er Kop-en Munt-telefphobische hoordopjes!

“Volgens mij heb jij gister in je Kinderbox zitten slapen,want eh, er was toch wel iets Zéé-Rieux-zer aan de hand, dan de Dirigenten stok van de Vér-een nichte Naaities, toch?”

Ik zag gister na die Dé-troon-rede-om snel een andere zender op te zoekeneen tot mijn verbeeldingsprekende Dramarikaanse Queen,wat wel ‘Snor’ zat!

Ik hoorde in mijn verbeelding Germanisch Dépressief ein Schwanzsnorr die die totale Krieg, dan bekomst du die totale krieg hoorde bazelen.

Nou is Bazel himmelsch-breit-verschil niet zo ver weg, om je G *D S-en Onvermogen bij eine schweizérisch Bank kalt zu stellen!

Dat de toehoorders in ‘Nauw Jurk’ van de vroegere Colony – Electrofied lam geslagen waren, deed er dankzij de Démooigratie er het verzwijgen toe!
En ik heb in die zaal nog nooit zoveel ‘Lammen en Blinden’ door de Hemelspoort van de Hèl op aarde gezien!

Mij niet gezien. De Wereldraait door z’n Knop omgedraaid, en werd vanmorgen met een Blik-op-oneindig wakker dier stond aan mijn bed! Ik wist van de kat geen kwaad! Maar Kwaad wordt je wel Meneer Hilterman! Waar bent U?

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>