A C T U A L I T Y – Je kunt naakt tuurlijk er ook je neus voor ophalen..

Wat ‘Nu.nl’ dacht Johnny Be Good, toen ie uit zijn Winterslaap kwam! En Sanoma dacht: dat nooit ! We laten ons niet Mollen, door een F-D-ated-je!

Oh jee, goeie morgen! John en Lindablinda the Moll hadden na de uitspraak van gisteren al The Rode Knop onder contrôle!!

Als ie nou echt ‘slim’ was, die B-mol, kocht ie juist niet! Want alles wat ie koopt gaat na aquisitie ib Aan en baandeel-koers berg afwarts!

En dat moet je alleen met Skiën doen! Bergafwaarts gaan !! Nou overleef je een Berg van Kritiek ook niet altijd ! En de Man is te keurig om een scheve schaats te rijden! “Je M E N T E N –Draie zou ik zo zeggen! Maar iemand met zoveel G * D s – vermogen, zou toch bètweter moeten weten! Bad Bad Who’s Bed?

Nog ander Nieuws..? Geen woorden maar daden, om daar een woord aan vuil te maken.. En ja, als Tom Jones Green Green Grass of Home zingt, ‘End joe neffer wok a loon!’ Tja, dan kun je beter in de kantine gaan vloeken! Alhoewel De Kuip G * D S – tempel is !!

Over Kuip gesproken! U valt naakt-tuurlijk met Uw Neus in de boter, als U dat Poederzakje van de ‘pneuthanasie’ opsnuift. Normaal gesproken ben je met dat snuiven al in de zevnde hemel, dus waarom zou je in G * D-s naam dat pow pow powder opsnuiven.., tis mij een Gods-raadsel! En het erge is, dat als je het hebt opgesnoven,het niet voor herhaling Fatwa is ! En Oh lé Oh lé Hàkbar zit er ook niet in !

Of ik Lidwoord van die vereniging? Ik kijk wel uit! Dit is nou écht zo’n vereniging waar je niet Lid van moet worden! Want woorden moorden.., dan ben je pas goed De L Ù L !! Weg met dat spul !!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>