A C T U A L I T Y – Gisteravond Herengracht…

2193986-applaus-en-gezang-als-steun-voor-burgemeester-van-der-laan.html

Zwarte Riek zong het al, Jhonny Kraaikamp zong : Er is een Amsterdammer- ‘damn-it’ dood gegaan, waar Amsterdam huilt en het eens heeft gelachen, en waar gister-avond Het Prinsengrachtfestival -met duizenden mensen op de Herengracht- werd gecontinueerd!

Koningsnacht-en- Avond van een Koningklijke Burgemeester, die oorspronkelijk geen Amsterdammer is ! Nou dan moet je wel heel erg bijzonder zijn !

Eber, geen streber maar hoe Hard kan het Hart achteruit gaan? Hoe hard is het Leven “Le Chaïm” synonieme no name, toekomst zonder Fame.

De Flame staat op een laag pitje, en daar zit je dan voor het raam, zie je duizenden mensen schreeuwen: U bent het, en voornaam : “Eber Eber Eli Samaritaan”

De Stad huilt voor het raam op de gracht, En U lacht in verdriet: “Wees Lief voor mekaar! ’Klinkt als jaren zestig en zeventig ! – zal ie niet halen, het ‘gelach van de Herengracht zal dat betalen! -

En wij zingen voor U het Lied van de Grachten.. En door het Raam van de verleden tijd, hoor en zie ik Uw gedachten.. En nu in de réaliteit hoor ik dat de poorten op C S dicht gaan! Kan dat ook daarboven !? Mijn hemel.. Niet te geloven………………………………..

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>