A C T U A L I T Y – Dat was even slikken gister-avond…..

Dat was even slikken gister-avond…..

Van kleur verschieten, en dan een Advocaatje door je strot duwen ! Dà’s even slikken! Vond er al een tijd geen Bal aan ! Maar het is natuurlijk nu wel Bal !

De buit is Free-nancieel al binnen!, Dus tja, geen Idéé-motiverend om er nog écht voor te gaan, om te Winnen. Vraag dat maar aan Peter Winnen. Die hadden tenminsten eelt op hun ballen! En de Voet-ballen zijn de mietjes onder de Nhee-en Mhéétero’s!

Maar één geluk bij een wrongeluk!! De Mannschaft hoeft voorlopig niet Het Wil- Helm-us uit hun hoofd te leren! Ze gaan Vissen achter het net-niet!

Vroegghhurrr had je een liedje dat begon zo : “Advocaatje lééf je nog? Ie a Ee ja ja de Ezel stoot zich niet voor de tweede keer aan dezelfde steen K N V B !

En dat de K N V B : K-an N-iet V-eel B-eter betekent zou toch genoeg moeten zeggen.. En die jonge Spelers weten niet eens meer dat je een Advocaatje sowieso door je strot of je Fucksstrot moet krijgen!

Bij de volgende Wett strijd – wett betekent nat- staan er langs de lijn Ghùlp-verplegers die toeschietten als er Bàl-lùllen, en toeschouwers of spelers over hun nek, en de mist in gaan!

Volgens ‘Geruchten zit er D i c k in, heeft het gehele Inteam met inleg-kruisjes voor de bàllùllen, het Hazenpad gekozen, en Haziel aangevraagd op de bemiddelde Bemiddellandse zee!

De Syrische Vluchtmacht heeft toeplassend ge-antwoord: We gaan toch niet Zeiken hè, hier op de W Zee !!
Je kan als Team ook ‘dóór-schietten!’ En je Doel voor B y e Bye schietten! Het Nééderlantse voor de Helfttal? “Die zien we nooit meer terug!’

Verder nog nieuws? Ja ha Bij ene Dick- wat Lul in het Engels betekent- staat het water tot aan zijn lippen!
Dus wordt die Advocaat droog gelegd!
Prettig W E A K – E N D ! !

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>