A C T U A L I T Y – M A R K my W O R S T .. E N D I A N A ..

Geen Idéé-formatieve norm, dan Twee vechten -onder-wijzer dan boven- over een been, en de anderen stonden er bij en keken er naar! Waar moet dat heen? “Zag Twee Heren broodjes smeren, oh wat was dat een wonder! Maar ze ‘sméérden ‘m ! Maar gingen elkaar ook een lesje ‘Less is more’ leren! Do I’ve to say more?

En King Lear van de sijkstier, eh Shakes-pear, wat in gewoon Néé-der-lands een ‘ochtend lul’ betekent: “Schudt de spier!” En Asscher me noa denkt voor het te laat is: “Mark my Worst!”Je kan het schudden, wat doe ik nog hier-eh wat do I hear? Alleen maar geruis van het trans-démissiordinai-gespuis!? Kortom : Maten naaien! En elkaar van-onder-wijzer dan boven- De Les is Mores leren!

Oh na Nheren, dan de Master-beren, en op de achtergrond het geruis van een GeenIdééformatief-gespuis: “Krijg toch allemaal de ‘Colére- val van mij pas hardstikke dood!’” Asscher me noa: Wie is hier de Idijood? Degeen die dit hier opschrijft, of wie, die blijft ! En de Schreeuwende van de Pay ven de A a a a? ‘k stond er bij en kayk- cake er na! in de woest-stijn. Ik ga maar eens Sterp-en-stijn van Herrie Moeiliesch lézen!

Oh ja? Waar was U morgen- twintig jaar geleden? Oh, verleden Die Ana ? alweer twintig jaar geleden! Ik was in slaap gevallen met Het oog-op-morgen van radio 1! Werd ‘s nachts wakker met nog steeds de radio aan, terwijl 1 toch niet slaapverwekkend is of was..

In een flash hoorde ik dat Chauffeur, bewaker en Dood-die- fa- Yet – waren omgekomen! En Princess D I A N A op de operatietafel lag… Het lachen verging mij toen al..en de Daggen zouden zeer zwart worden.

Om vier uuur ‘s nachts kwam C N N al met de bevestiging dat Princess D I A N A was overleden, en de B B C lach nog op 1 oor! Doof for the Réality – Actuality…”oh, komt het daar vandaan? Actuality! Had je wel eens eerder mogen vertellen.Maar die dag die Zondag 31 Augustus! Day to remember! The R O S E .. The queen ! Carmilla Tea and the Parker Bóós! And The F I S I X..Killed in action! Ik weet van niks.. The Funeral! The Fumeral! The Fumerall? Ja, alles ging in die Tunnel in Smoke op. Er zat een ‘Luchtje aan die Smoke-king Gun!’

En nu, dezer dagen , nog steeds vragen, vragen! En soms vraag ik mij wel eens af: Waarom ga ik niet dood met een laugh..Dan is het niet om te huilen! Maar voor geen se’conde me wat’ zou ik mijn leven willen inruilen voor een Krooninkglijk huis, want dan krijg je parker Bowls er gratis bij! Nee en daar pas ik voor!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>