A C T U A L I T Y – “Wir Ha a t t e n es nicht ge- W O E S T !”

T R U M P S P E E C H

“Wir Ha a t t e n es nicht ge- W O E S T !”

Good Morning wordt Good Mourning! Heb zo juist de T V uitgezet ! De Tea Vie ! Ik kon het niet langer aanhoren. Ik ben van 1 9 4 8 , maar het geluid van de toespraak deed mij reminiseren aan een Persoon die niet ‘Snor’, was..Een politieke snorde, die alle normen en waarden van het Y A D Vad- zoen en Shame Yad va Shame dus, aan zijn aars met een ‘el’er voor lapte!

U zult zeggen : “Nou en?” Z-ie E N E N… je hoeft niet lang gestudeerd te hebben, op die Patiënt, om vast te stellen, dat het niet het Vast-c-isme is, maar een zeer slimme Psychopaat, die voor en achter zijn volk :”Ein Volk steht ! Ik zeg het niet vaak, ja, alleen tegen mijzelf als ik in de Spieghel kijk, en een Psy-gó-spagaat zie : Een Levens-gevaarlijke Gek met 4 0 – 4 5 trekjes om de mond à la Goebbels!

En daar ging nou zo juist de bekende T V-dé-bad-formule bij C N N over! Wordt tijd dat ze daar alle ‘Hennen en Hensen aan dek invoeren’, want dat gekakel zonder kop, zijn ze er als de Kippen bij om ook uit hun nek te lullen!

Waar heb je het over? Nou als U het nog niet weet? De Speech – les van Dòmàld Trump! Oh joh, kijk jij daar nog naar? Ik zou zeggen goed naar kijken: Zodat je straks niet hoeft te zeggen: “Wir haben ess nicht gewoestt t t t t t………………!”

P S : En Oh Ba Ba Bama mag als enige gelegitimeerd zeggen: Dat ie wel een hele erg lange B L A C K – O U T heeft!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>