Heb vanmorgen iets krankzinnigs mee-gemaakt in de Y S B R E E K E R ! !

Heb vanmorgen iets krankzinnigs mee-gemaakt in de
Y S B R E E K E R ! !

Wanneer gaat het in-reisverbod van Trump in?

Zwemleraren nemen duik in het ‘diepe’, en gaan in hoger beroep tegen uitspraak van Rechter over Syrisch meisje..

Venus Williams hoog zwanger van Penus Williams?

Faut-ter-se noemt Strafeis een ‘One Hopes-daad!’

Dooidschland : ‘Hij rat’ het al fühlt sich wie Angstkela Merckelwürtig Verheiratet! Dat wordt zeker einei eine nei Zwoele schreib Schwüle abend geben!

Volkskrant advertentie : Komkommers met plastic hoesje, is dat slecht voor milieu ? Tsjonge tsjonge! Wat een vraag, ligt er aan waarje die komkwammers hebt gekocht, en uit welk milieu jezelf komt! “He, zag ik jou niet laatst in eh – die buurt ja?”

Ik kreeg van mijn vriendin vannacht ook een inreis-verbod! Ik moest zelfs mijn handen thuis houden! Nou dan ben je wel onthandt.

Zat vanmorgen op een terras, en eh begon iemand ontzettend te klagen! En toen begon het Gezeik onmiddellijk. Zodat iederéén naar binnen vluchtte, en ik van dat gezeik af was! En, het had één voordeel, mijn Koffie verkeerd was gelijk weer hélemaal gevuld!

Heb vanmorgen iets krankzinnigs mee-gemaakt in de
Y S B R E E K E R ! !
Heb vanmorgen iets krankzinnigs mee gemaakt ! Geloofd U in predestinatie? Ik liep vanmorgen tegen iemand meer of min op! Zocht een krant. Kwartier later komt die man terug, en bots zowat weer tegen ‘m op ! Krijg nu een gesprek met die man, en ik krijg het rare gevoel dat ik die man ken ! We praten verder over het restaurant , en de mensen er om heen. We gaan dieper op de kenissenkring ‘van’ ons beide in!
En opeens valt het kwartje ! Ben jij Wouter,ik ben Josje-zo heette ik vroeger. Jij bent Wouter van B E W T H? Jeezus, nee!! Maar ! Vriend van Vijftig jaar geleden ontmoette ik vanmorgen! Waar woon jij nu… in Hillegom !! Nee ! Hee! Riep ik! Nu moet je ophouden!! Daar heb ik oook gewoond! Dat wisten wij vijftig jaar geleden niet van elkaar! Over Pre-destination gesproken!! Toch heel raar! Een tijdje geleden liep ik nog door de Reestraat, en dacht aan ene Wouter , toen ik langs zijn huis liep! En dacht: wat is er van ‘m geworden!! En Wouter riep vanmorgen : “Josje?” “Toch niet die tekenaar?” En daarna wat we écht niet wisten, dat we allebei in datzelf dorp hebben gewoond! Alleen ik veel eerder dan hij..

Soms kun je het niet bevatten, geloven ! Vijftig jaar zie je elkaar niet! En dan opeens: “Pats – Boem kom je elkaar tegen! Valt het Muntje! En mijn bek valt er nog steeds van open! ! Getekend Joshua

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>