A C T U A L I T Y – Soms klinkt de Muziek je in de oren als je alles hebt verloren!

A Long e n d Winding Road

A long W E A K – E N D beginning of May I’ve your votes please ! ! Votes klinkt op z’n Frans uitgesproken Il Faut- savoir, wat Faut betekent, maar met Il faut savoir moet je toch bij Charles Aznavour zijn! Die kan nog steeds zijn stem verheffen! En de Briitten Stemmen af op May Nay’s have it, or the Oh Jay jay jays have it! Van Brexit it tot Neck’s it! Thats it!

De Stemming zit er goed in in Eng – land! Over eng land gesproken! Twee meisjes vermist, niet op de Savanne gevonden, en ook niet in Londen, maar ontbonden van het leven , is ze niet meer dan 14 jaar gegeven. De perpetraitors zoals ze dat in Eng- land zeggen waren veertien en zestiern jaar oud ! Twee meisjes met tot de daad vermoorde onschuld de dood uitte als kwaad van de Duivel. Hoe hou je een zuivel geweten, als het verdriet de toekomst heeft verkweten!

Dood gaan is vanzelfsprékend zwijgen als het graf maar de daad is te laf om verzwegen te zijn ! En de gesproken woorden voorkwam niet het moorden! Maar het A-zijn van het geweten: Vermoorde –onschuld kun je nooit vergeten! Dus geweld-dig weak-end achter de rug! Pinksteren sloeg de Vlam in de pan! En een ‘Vlàmmens-betoog tegen verzinloosalarmn en geweld? Hallo Jéé- zus en zo heb ik niet besteld !

Gelukkig zit er een dieliet ze niet gaan –knop in mijn geheugen, want een Leugen-tje om bestwilldrukt z’n sstempel op de over-kill! May I’ve your Fautes Please! sÍll vous plait! Zeeffetie veurst! Ik krijg ontzettende deurst! Want nu ben ik mijn stem kwijt voordat ik’m uit kon brengen! Thats’it : “You’re Next-it Brex – it !!

https://www.youtube.com/watch?v=JrcYPTRcSX0

watch?v=JrcYPTRcSX0

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>