A C T U A L I T Y – Hoe vaak kun je je nog met M A X- I-male-inzet verstappen?

Plassagier met te weinig bagage hoeft niet achteraan te sluiten, Zijn we van dat gezeik af!

Maar hoe zit dat dan met passagiers met te veel zware Levens-bagage? Die moeten Uren over tijd in de rij gaan staan?

De Boer drie jaar naar Crystall Palace! Oh, is dat niet waar ze kas-plantjes verzorgen?

V d Weijden zwemt 2 4 uur van Amsterdam naar Rotterdam. Nou die hoef je niet meer in te weijden, hoe gezegend je bent!

Overleg ónder’nieuwe in-formateur! ‘Onder?’ Nou dat worden dan Reet-goeie gesprekken! Vier mannen, échte Kerels van sta-ga-vast!!! Reken maar dat daar Geluld wordt! “En de kiezer is al hélemaal uitgeluld!”

Naar nu blijkt komt de Zwarte Piet ürs-sprünglich aus Wittenberg! Want Luther riep als eerste : D”aar wordt aan De Deur geklopt!” Of het klopt? Sindsdien sind da im Holland ganz mehr wie Funf-und-Neunzig Gegen stellungen ! Schüldigung instellingen..Maar ja, die Holländer spielte immer die Zwarte Pieten karte!

“Vier van de zes keer haalt ie de Finish niet!” Volgens mij wordt ie meer dan ‘een oor door de Stalhouder-s aangenaaid! Of wel ze ‘verstappen’ zich! Volgens mij wordt er bewust een ‘smerig-tactisch –spelletje gespeeld met Max! Vers- Tappen dan maar! Bezopen!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>