A C T U A L I T Y – Een ‘Vurig-betoog houden.. Nee-hee, dat mag nu ook niet

F L A M B O Y A N T ?

Een ‘vlammend’ betoog houden ; hoog van de toren blazen ; iemand volléégdig afbranden? Maar iemand uit de brand helpen, mag toch wel?

Schiet allemaal niet op! En de enige Hé Ho Hotero die z’n Poóót stijf houdt, moet op-flikkeren? Oh, wat brand ik van verlangen, naar brandweer slangen, om het hoofd koel te houden. De slangenkuil van de Poliniet-ti-zie heeft een voor de ‘bij-l-sluiter’, zodat je er op voorbereid bent als je door de ‘bende van vier’ een kopje kleiner wordt gemaakt, je je hoofd boven het water van nee- neederland kan houden!

Las net een artikel over Choken. Nou dan kun je het als 1 6 – jarige wel ‘shaken’, als je er achter komt dat je zoon is gestikt in de wurggreep van de samenbeleving, en het inter-net-niet!

Ik wilde nog een ‘vlammend-betoog voor Donald Duck houden! Maar in de Duckstand ‘torent’ deze Donald toch wel uit! Naar nu blijkt wordt er toch onderzoekenbroek gedaan naar zijn Tweede Pass-plop tot onvermogen!

Om verdere Nest-calatie te voorkomen- hoge torens vangen veel wind-st, en om de winst af te roamen, worden alle politieke brandjes geblust door lekker verder te dromen in je ‘Torrent of the Dark Internet!’ From Russ-zie-ja-en-geen-nee, oh u bedoelt de C I A…

Maar Meneer wat heeft dat nou allemaal met Yess ze Klavert te maken? Nou omdat ie stront-en-schijtziek van de Politiek wordt, en ze daarom een ‘Poeppie Joeppie laat ruiken! Zelf komt de Bende van Vier niet over de brug, dus denkt Yess-ze-nee: “Ophalen die brug te ver! En zoek het lekker verder uit!”

Yess ze is nu de verboden Vlucht te links, en heeft terecht Eisen-wederdienende gesteld aan de Bende van Vier! Equaniatieve garanties, zodat hij in de Kerk van de ongelovigen Haziel bij de Here van de ‘n’ kan aanvragen met een Voor-loopik passport !

Ook bij de G G Z komen steeds meer mensen in de problemen, doordat ze op de vlucht voor zich zelf zijn! En wegens de bezuinigingen alleen maar het singeltje: “Vluchten kan niet meer” van Annie M G Schmidt krijgen.

Omdat de Towering-In-Fer-nó-nonsens is, wordt het Tonail-stuk Lucifer van Vondel van de brandtoren en het tonail gehaald!

En het woord Flambuoyant, mag al hélemaal niet gebruikt worden! Alhoewel Jess ze Klaver er volgens mijn vriendin…, Nee hee, wég-wéze jij!! Oh sorry, meneer : ik bedoelde Frambosant er uit zag!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

1 Reactie op A C T U A L I T Y – Een ‘Vurig-betoog houden.. Nee-hee, dat mag nu ook niet

  1. Pingback: A C T U A L I T Y – Vandaag en afgelopen week | Actuality

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>