A C T U A L I T Y – Wat hoorde ik ? wat hoorde ik? :We gaan K U Y T schietten in Kutwijk!

“Wat hoorde ik ? wat hoorde ik? :We gaan K U Y T schietten in Kutwijk!”

Aai Jaai Jaai J A X-ses..Waar Fillem-Willem twee ‘ze-konden’ er langer over doen, was binnen dertig zekonden wel wat anders doen hun Kruyt verschoten.

Het lands-kampioenscha was voor goed naar de Kloten! En daar heb ik geen Bàlùllen-verstand van! Maar geen Woorden en geen One-daden Maar de Club voelde zich alsnog in de nek en met de billen bloot ver-raden!

En een Koude douche in de Veiver met een lange I J en –gezicht, want De IJ-Oever kwam na de ‘t – overwinning wat moeilijker in zicht. En de Bosmannen van Vroeg- gher hadden bij ieder Ei meer over wicht dan de bal op de middenstip!

Kan het wat rustiger daar in Rotje-op-knorr? ! Nul Tien en Nul,komma,nul – Twintig!! Het is hier een beetje Winderig! Want het ging ze eindelijk voor de wind!

En nu was 0 2 0 – Het grote Kind! Ik hoorde het haar zingen: “Huilen is voor jou te laat ! Ik kan niet meer!”
En de Me e r of minder is op ‘het verkeerde been en voet gezet!’

Johan , waar was je nou net? En waar was de Poésie van Het Moment? Het ‘Mooiment sûprème’ was een dag eerder.. nee, de drie Dames mochten er wezùh !, maar in Het Portuquès hoorde je Het Liefdes-verdriet eindelijk eens door een Man verweeszen. Gelukkig leest een Portukees geen Nederlants, dus werd ie gelijk naar de Overwinning électoraal door verwezen!

Ondertussen heeft menig-een de nacht doorgebracht zonder portugese schone, en door een dreig-mail moesten velen in de parkeer-ga-ra-blamage voor een nacht in de Garage wonen!

Gelukkig heb ik geen auto , geen vriend of vriend-in, ik ben een Geluks-vogel van niet meer of minder! Ik ben zoals de Portugese Vlinder ! Ik beken Kleur : “ je vivre à la Bonheur”, de Ma Ma Cron Vivre le Président de Repliek. ‘c’est le Mots qui fait le ton!’

Spreek uit le Toon! En ik mis Hermans op het Toe – nail zei een Engelse vriend! Dus ‘toe – teen en nail- nagel aan de doodskist van Het Thee-ater! Maar Food-Ball is Oorlog ! En dat weten ze in Rotje Knorr maar al te goed!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>