A C T U A L I T Y – Vrouw geeft zich Bloot! !Nee héé, net wat U denkt…

Vrouw geeft zichzelf bloot!“Nee héé,niet wat U denkt!”

Wie de schoen ‘plàst’ trekt ‘m aan! De wat? Wie de schoen plas-t trekt ‘m aan? Wat is dit voor waanzin? Nou eh, als U de Volkskrant leest, zult U een prachtige Jonge Dame zien, die de schoen heeft afgezworen! En Blootvoets door de straten zwiert! En het liefste door de plassen loopt! Dat is dus Op-plassen geblazen!

Jammer hè heren, kunt u de dames niet meer op de hak nemen! Nee hee, en het niet lètterlijk nemen. Na opwaaiende Zomerjurken; en Rokjesdag krijgen we nu Plàsjesdag? Opplassen geblazen! Niets kan mij meer verbazen, en dat zal de Koning Keizer Jadmiraal zich ook niet verbazen, nu ie eh met z’n ene been in het graf -wat ie zelf gegraven heeft- staat!

Schoonvader speelt niet langeer ‘Vermoorde-onschuld, en bekent moord op z’n Schoonzoon, waardoor ie weer een “Schóón-geweten heeft! Alleen die schoonzoon heeft ’t wel geweten, maar kon het niet na-vertellen!

Air- Bi-en-Bi en en…En? Bart de Graaf is toch al jaren niet meer onder ons? ! Bi N N …

R A B O – B A N K gaat Ijzeren-platen voor hun Kop léés Geld-automaten plaatsen! Dat is een W – I J zer-besluit!

Zware Traanslag heeft in Ka- ‘Boel op z’n Kop gezet!’

De marathon tusse Macron en le Pen is nog niet afgeschreven of een gelopen race !

Bon Mots en invallen van De Dag
Vraag op Facebook!!
Hoe noem je een man die alles gratis wil? ? Die man is Niks – N I X waard !!

0 2 0 4 2 0 1 7 !

G * D Zegen de Greep en z’n Bàllen!! Ja ha, Het Nichten-nachten leven kan erg tegenvallen!
0 1 0 5 2 0 1 7

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>