A C T U A L I T Y- The Truth e n d Nozzing than the Blues!!

Sam Ervin; Allison; Agnew Erlichman ; Haldeman; its stil in my record book of Memory lane!

Waar heb ik dit eerder gehoord? De Geschiedenis herhaald zich! Maar dat die zo snel before our eyes zou worden ingehaald?

Wie dit zijn? The Deep Throats of Watergate ? Woodward – Bernstein etcetera! Nooit gedacht dat Watergate Historicaly zou worden herhaald! Er is hélemaal Nikson the hand, om het in plain-dutch Inglish ‘Vrij en Onverveerd te vertalen naar het Nay-der-lents!

Niet te geloven, dat ik dit nog mee mag maken! Maar hoe Dump-Trump moet je wezen,of zijn, als je je Geschiet-denis-les niet kent!

Maar 54 years ago hadden we niet de internet- computer-middelen, die we nu wel hebben! Gisteravond deel Twee vanZembla en de Russian Connection van Dumpy-trumpy gezien?

https://www.npo.nl/zembla/10-05-2017/VARA_101382217

Jewsy- juicy corruptieve–onthullingen! Trump as the Interim-Gomey-dian! Het omslag-punt dat we weer op het puntje van onze stoel op de ouderwetse manier naar de T V- kijken. Politicks ticks de Neuroticks away!

En wat zou N I X O N hier van denken! Gister zat Henry Kissinger bij Trump voor de open haard! Hoe verzin je het? Wordt vervolgt; en wordt hopelijk further vervolgd!! Impietsment hoe schrijf je dat ook al weer?

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>