A C T U A L I T Y – The C O O L – S I N G L E !! Edith Schippers riep : Geen Woorden maar Daden !! Ja, u mag raden wat er toen gebeurde..? !

Hand in Hand Kamer ver raden Geen woorden maar daden Leve..het fijne-woord geen een!

Edithion : Nou dat hebben ze geweten! Water bij de Rijn..,Schipperen met een Rheinisch geweten..gewissen! Vissen vissen vissen!

Voor-meren achter ‘Het Net-niet’ van de W C D A vissen! Geen woorden maar daden schreeuwden ze op de Coolsingel en toen wist Edith Schippers end the Whip- p e r s hoe laat het was! : “Vijf en wijf voor over twaalf!” “Het is niet gelukt…!”

Da’s niet het hele verhaal, want de ‘leugen achterhaalt de waarheid wel’, die maar niet wil deugen, met een W-C D A-leugen om bestwil van de Vruchteling, die gearbôrteerd werd midden op zee..

Say no more, voor je werd gearbôrteerd! Groen –tje Links of W C D A- Rechts door midden op Bemiddellandse zee! “Oh jee Oh jee : “Rita Verdonkt nog an toe: “Ik zie de Blonde G * D uit de zee opreisen en doemen.. Moet ik nog meer namen noemen?

In – voor –meren? “Ik hoor de Echo tot in de Tweede Kamer résoneren!” Krijg de Colère, val voor mij maar Hartstikke dood! Oh jay Sis s s s que de Rat is Nélèctoranaal in grote nood! Geen Nood rem zo sterk als de W C D A van Boem Boem Bumma! Geen man of Vluchteling over boord! Daar heeft de W C D A nog nooit van gehoord!

P S : “Heel slim van B U M A B U M A, die de formatie bewust of onbewust heeft laten ontploffen!” C D A en het G r r r íste-lijk-bleke gezicht zijn midden voor ons gezicht als Vuurwerk ont-schoft-eh-ontploft!

Fuck-off-the-record schijnt Buma gezegd te hebben: “Als ze de Coolsingel kunnen ontploffen, kunnen wij dat hier ook! En dan hebben we het niet over wierook daar is het Gheiligge Vuur!”Als de Rook om je hoofd is verdwene, zul je het Mìs – likken wel bewene!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>