A C T U A L I T Y – Hoe V E R D R I J F T U uw tijd ?

“V E R D R I J F Z E !! V E R D I J F ze zei hij !!”

Je kunt het natuurlijk ook overdrijven! Vraag dat maar aan de Bloot-vluchtelingen en verdrink-en-drenkelingen die geen Billions hebben! Hoogstens twee blote Billenions !

Volgens laatste berichten zijn de Thee-en-Hoofd doeken ‘niet’ aan te slepen, nu Melania ‘Mea Culpa en Ivaniankara volgens Diplomagisch Protocall en Twin-Peaks Blootshoofd hun Maagdelijk Schoonheid mochten vertonen in het Openbaar.

Bit en Shit-coins zij nu boven de Maagdelijk grens van twee duizen ‘Euro et Euro’ gekomen! Euro et Euro? Ja ha Ik droom er van, worstel er van en kom boven! Maar waar koop je die Shit-coins dan? “Ja, dat ga ik jou niet aan de Clock work Orange hangen !

En de serie Twin Peaks is na 2 5 jaar volgens commentaar op radio 1 nog beter..Maar niet beter dan dat wij ‘m op de normale manier van vroeger niet meer kunnen zien! Laura Palme zou in heer graf zich omdraaien!

Is er nog meer nieuws? Oh ja: “Geen I-Dee-6 6 redenen om niet met de Grisstenen en hun Hoofddoekjes te gaan W-onder-w-handelen.. Vandaar dat de Gr i i i s t e n e n een ex-tra Taalcurses van D 6 6 krijgen aangeboden, om de naaam ollo olle olkengrensz goe te kunnen uitspreken.. Want je weet maar nooit, als je zegt Nooit is nooit in de Peaulitique ! A oui, a wie zei je? Kunt U dat nog even herhalen? Want beloftes maken ‘Politieke schuld’ en zijn daarom in de W-honderdwhandelingen niet voor herhaling vatbaar! En Rutte is al hélemaal niet voor herhaling vatbaar!

Nee hè, dit is toch geen 1 April—grap hè! Als de E O lees: De Gris s sten – U niet , en de S G P van die te lange Rokjes cultuur, hun Poot net zoals D 6 6 stijf houden, is de enige oplossing : “Nieuwe Verkiezingen!”Nee he ? “ Ja ha: Nieuwe verkiezingen!

En wanneer moet die dan gehouden worden? Nou ik denk op en met Pinksteren! Want dan is de Vlàm toch in de pan! En daalt de Gheiligge Geest in ons midden! Lees: “In je deksel pan! Nou mijn zege hebben ze! Ik denk dat ik maar eens eh mij als Politiek Vluchtelinks meld! Bijvoorbeeld in Dromenland !!
Goeden morgen!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>