A C T U A L I T Y – En de Zéé-mantische Réality..waar ik geen woord van snars..

De Literraarvontuurprijs… De Verlourdering fan dùh Nayderlentse Thaal valt wel mee-en-tegen de veringlishshing valt niet op te fighten!

Maar als ik eh, een Zwangere Zangeres ‘Zwangeres’ noem, is dat geen nieuw woord volgens de Néé- der-lantse aftanse Grootte Dikke Thee van de Zee-mantische Thalen ! Roem-zeurvis is ook niet meer wat het was, zou de Zwangeres zingen! Zwing Zwing Swing. Everieboddie kot to zing-k…

Is er nog normaal nieuws dezer dagen? Nee, als er om de macht der woorden en de Politiek abnormale Hapcessen voor doen, die je Néétymologisch niet voor meuglieg hield,ja, dan moet je niet verbaasd zijn, dat ondergetekende ook zo zijn Hàp-normaliteiten heeft!

Ieder woord wordt tegenwoordig op een goudschaaltje gelegd, een iedere Pttt or Piept ie hier of daar? A K Z O door ga, zou ik alleen maar in Buffet beleggen! Maar ja, waar geld de macht van de onmacht overheerst, is in een volitile markt nooit erg stil! Waardoor je slapende Killers wakker maakt!

Maar daar ligt de Informatrice op Het Beginnenhof van Den Haag niet wakker van! En zo langzamerhand begint de Kiezer weer de grote verliezer tegen de Zomeervacantie te worden.

En ook het Onbehagen van den-dhaagen begint zich met de ‘Bemiddelde-middenvinger’ steeds meer af te vragen: “Waardoen wij het voor? Je stemt met je geweten, je stemt met je bemiddelde-middelvinger, of wordt het met je potlood achter de regenjas, omdat je zo langzamerhand bent uitgeluld, en uitgeduld is nog nooit een nieuwe ‘Kabi-net-nietformatie’ gevormd.

Met de Verlhoerdering van de ‘Nay-der-afthandse thaal’, valt het dus wel mee! Ja, wie kijkt er nog vrouwderwets Thee Vhee? Maar de Verloedering van de Nee-der-landse bevolking is net zo als Geen vuiltje aan de lucht, maar en déé-pressieffe Overbewolking !

Als je geen twee minuten stil kan zijn of staan, of gewoon in onze eigghhùh Taal eerst : “Je bek niet kan houden!”

En niet tegen je verlies de hele binnenstad van Grotterdam verbouwd! Tja dan, wordt het tijd om te rémigreren naar dat ‘Onbewoonde Wij- land’! De Déé-moraallietijd is heden ten dage vèr te zoeken! Ah, meneer Crooswijk is er nog een Wij-land zonder toekomst te boeken?

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>