A C T U A L I T Y – En als Uw Angst heeft van de Bàl-last hou dan gewoon even Uw eigen ballen vast!

Okay: Dus we gaan Finaal naar de ‘t-overwinning toe!
Dat begon al bij Winnetou!
We gaan in het Johan Cruijff-stadion uit ons dak,
en we trekken ons verder geen Bal van de Voor-uitslag aan!

En daarvoor hadden we al een Feestje van Drie Zwangeressen die zo te zien uit Volle Voller Borst zingen, zodat de pailletjes stepelend staan te dringen..

Waar ze nou precies over zingen ontgaat mij doordat de tekst of de Onder-tiettels door de spannings boog als een regenboog z-onder de Zon verdweinen! Maar in en op de Pleinen vieren ze een feestje met meer dan vier, maar dat zie je door het Blik op oneindig niet door Het Bier!

Waar Fijenoord Zondag strandt, springt iederéén in Zuid van verdriet de Maaskant noch wal er in en eruit! Droog je tranen Pierrot van Bonnie St Clairs hoor je in de straten zonder publiek want heel Rottterdam is ziek van de toverwinning of het verlies. Wat een Sport om te winnen of te verliezen! Weet u van of aan welke kant U moet verliezen, of winnen? Als ik U was zou ik er niet aan beginnen.

Een ding weet ik zeker, ik blijf de komende dagen binnen, want als de achter ban de achterbank gaat slopen, is bij mij alllang de Achterbàng er in geslopen!

En als Uw Angst heeft van de Bàl-last hou dan gewoon even Uw eigen ballen vast! Dan weet U zeker dat U niets heeft te verliezen! Dus hou Uw eigghùh Bàllùlluh in de schmiezen!

Prettig Weak – end!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>