A C T U A L I T Y – “In M É M O – R I A M- R E N D O- O D”

“In M É M O – R I A M- R E N D O O D” : Oh Die Over dose ?

Ik zou ‘m naar de G O M E Y – dessert sturen!En daar is geen woord chinees bij! En een dictheetor de mond snoeren, kun je alleen maar als je z’n mond dicht naait!

Hallo, maar dat is toch, jaha , weet ik wel, maar om bij iedere Miss-take een Offensive Onafhankelijke Jury samen te stellen “The O O J ay’s, ja, daar kunnen zelfs de Sompsons niet tegen op !

The Sompsoms? U bedoelt O jay Simpson? Nou die heeft zo lang gekregen, dat ie ‘levens-lang’ voor het vooronderzoek, best wel de hele Watergate – report kan na-lezen voor een eventuele Impeachment! Maar een Intreachment lijkt me meer op z’n plaats.

Het schijnt boven en beneden in het Mijn Hemel en dierenrijk behoorlijk onrustig te zijn! Je moet slapende Honden niet wakker maken! En zeker geen Haldeman; Gordon Sanitair Liddy, laat staan Richard M. Milhouse ‘Niks – on the hand zou ik zeggen!

Maar wat mij echt verbaasd, is dat niemand het er over heeft, en dat komt misschien omdat niet iederéén Het Steengoal-Dutch verstaat, laat staan de gezegde’s..

Maar het is obvious dat ie z’n eigen graf graaft! En door ‘m de Woestijnnenijn in te sturen, kan het een eeuwigheid duren- wat ook de bedoeling is om te zeggen : “Zand er over!” Wist niet dat Dòmmocratie ‘zo in z’n eigen bezwaardheid zou vallen!

Memo-rèn-dòm Gomeydiant Impietsment steekwoorden en De Fianl Doodsteak of a Countdown !!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>