A C T U A L I T Y – Een ver-gassing – oh sorry Vergissing is Mense- lijk?

Ben benieuwd naar het Ver- Gast-en-boek van Adolf-finarium!

Wat weer klinkt als Toon’s Polifinario Hermans.

Iedere vér-en-te-vergaande vergelijking met De-smet is Desmet niet te Filmen! Kijk naar de Film S A U L en U hoeft geen Pest-conferentie meer te geven! Een G A S –stro-demonische-vergissing zullen we maar zeggen!

Net zoals een Familie lètter-lijk en figuurlijk struikelde over de Steen-dès-aanstootsgevende-op-zerking, die later vanuit Privé-achtergronden iets meer begrijpelijk als verwerpelijkheid werd!

Volgens mij komt 4 Mei er weer aan ! Het schuld-gevoel, wat aan het getal 100.000 weg-gevoerd niet valt weg te cijferen! Ook al ontkend een Perschef van het Zwarte Huis iedere vergelijking met bestaande aanvallen waar je Gif op kan in nemen dat “ze” over Lijken gaan!

Voor die Pest-chèf wordt a.s Freitag keine Freie Tag maar om met Judass zu sprechen, eine Leidensweg!

Ik weet niet of Erbarme Dich nog wel gezongen mag worden, als je over lijken gaat.

Moet ik nog wel naar de Matthaüs – Passzion in Naarden gaan? Of moet ik maar even mijn ogen en oren afsluiten voor de Moorddadige werkelijkheid?

Ik zou het liefst im Blitzen und Donner verschwünden!

De enige One- Hope is dat ze een aantal aarde’s gevonden hebben in het héé-al! Zodat we daar naar toe kunnnen!.. Nee hee! Niet naar toe gaan! Gaan we daar ook weer de boel verkloten !

Leer mij der Mensch kennen!!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>