A C T U A L I T Y – A S S A D … En hoe zit het met de Mannenhanden op het Voetbalveld?

As sad As zat als S Y R I A L – Killer! Je kunt er natuurlijk Gif op in nemen Dat ze een G I F T ka Do o o d krijgen!
Hor rible dat er een Nucléïre-optie wordt open gehouden! Rietalieetion – eh retaliation! Hiroshima revisited! Trump ontmoet dit week-end China’s Premier!

Het woord Premier Cru zegt het al: Eerste keer en gelijk gaat het er Cru aan toe! En nu Steve Bannon ‘k-ontslagen is uit de Gezelligheidsraad, zal het er zeker keihard aan toe gaan! En na die Naad-toombom, moeten ze een nog wel geheimer wapen hebben!
Volgens mij een Vredesbom, die alle problemen als Lucht krasstelen en Schneeuw-schreeuw voor de Atoom-zon zien en doen verdwijnen!

Van geheel andere One-orde en hand-tastte-lijke – on-orde was naakt tuurlijk de ‘Oh Oh Reilly-story van Fucksnews’, die er als een F O X van door ging!

Daar bij die Af-zender geen mannen die elkaars handen vasthielden, hoogstens een paar mannen die elkaar de Ballen en vliegen op vingerden!
Opwinnerdend kan ik het niet maken. En aangezien ik nog-al ‘Kont-servatief’ ben opgevoed, hou en hield ik mijn handen altijd thuis wat je van R . L van Lul hou je handen thuis Ruud, ie niet kan zeggen!

Maar ja,dat geldt sowieso voor al die Cuttholieken die in naam van De Heer oogjes dicht doen in de schmiecht stoel! Die past-hoor-s en Koppel lanen hebben nog heel wat op te biechtten.
Maar als een goed Kut tho-encykliek verzwijg je alles als het graf !! En dat allles in de komende Week van de Verlijdensweg!

Jézus niet weer hè! Je moet je geloof niet aan een Kruis ophangen! Je moet je kruis in het ‘Gelid-woord’ houden. En bij ons thuis hing het Kruis-teken aan de wand! En dankzij de Thostie werden bij ons de kinderen geboren! “En Ghi geleuft dit? En wie was de eerste Ma K R O – bïdijoodtische Vrouw? Dat was de Gheilige Maagd Maria! Oh ja, hoezo? Nou die was toch het eerste van onbespoten-gedrag? !

Maar hoe staat het met de Pro-homoïscuïteit heden- ten-dage zou Meneer Wim Sjonnenveld zeggen? Bij de D O L L – D e O- chtend L- ente Lul wast iedereen zijn handen van Sc-handen in non-schuld!

Tweeduizend mensen liepen hand in hand.. Zag ik vooraf aan de twee beladen wedstrijden van gister-avond niet doen! “Nee, begrijp ik ook nog wel!”Als je je eigen bezwaardheid ontkent, heb je als Voetballer wel erg veel Bal – Last !! En daar laten die Hé – ter- Oh’s geen gras over groeien..

Hé hoe ‘heet- jij!? “Joh flikker op joh…” Om over na te denken!! Dat hoor ik al te vaak ! Een Voetballer die struikelt, omdat het Hard gras voor z’n voeten wordt weg gemaaid! Dan kun je het wel schudden met je handen!
Goed den Morgen U sprak met !!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>