A C T U A L I T Y – Zag Twee Heer run Broodjes schmieren.. Oh wat was dat een Wonder!!

Wie van de Drie ? Hoezo Wie van de drie? Nou, die eh twee valse neef fan s, ben ik geen Ven-t van! En van die K-anarie Brooms-en Droomsma al hélemaal niet ! Iederéén ‘wil-ders’t; dat ze uit de Kast komen, maar van mij mogen ze in de kast blijven of ze op de Kast krijgen!

Alle drie getrouwd in een af-sc-huwlijkeprélatie, en bij het kijken of horen is de ‘Kont-stipulatie’ noch niet verloren!

Zag gisteren in een-s-vandaag de Drie van : “Wie van de Drie,” in afgeslankte vorm. Waar bij Kees Jan Hagens het meest Mhétroïcijns-overkwam, terwijl die nou het diepst z’n Prhomo-gevoel in de vormmulering weet te verpakken!

Dat de twee van de drie de beste Play Véé Géén-I-Déé-maatjes zijn, was goed na afloop te zien, die niet zo goed af-liep zo te zien !

En daar zit ‘m út nou in! D ‘K’ er voor mag ik niet uitspreken, omdat bij Géén-één-vandaag minderjarigen Pay-drofielers zitten, die de Kind van de rekening respectiefelijk van de Play Véé-Véé-station-Dééërs zijn!

De warme omhelzing bij het begin had al iets Klèfs maar bij het weg gaan , had ik even het gevoel : “Ze komen uit de Kast !” En tonen ‘Dòmhelzend hun ‘Liberaalnale Kwast!’ Maar nee hoor…! Ze gingen “Linea – Héé-rècta naar de Achterban-K van hun voorbanvenz Venz Venz, als jij zo door gaat krijg je me toch een Plenz Plens Plens van een Hyppo-criete Huilbui die ik bij deze Volle Maan van vanmorgen al jaren zag hangen!!

Vroegghùhr zei ik altijd mijn Moeder na: “Nog een nachtje slapen, wat later nog een “Nichtje” slapen werd.

Dus morggghùh moet en mag ik mijn Stem uitbrengen namens Het Klootjes-volk, wat wij vroegghùhr niet waren! Maar omdat ik morgen met verkeerde been uitt bed ben gestapt- waarschijnlijk ben ik morgen niet goed bij stem, kan ik zo niet mijn Stem-pel op de vergang-ke-llijk-heid drukkken !

En mijn ‘Geweten doordrukken op de Plee ? No Way ! Dus wandel ik langs Het Ravijn van mijn Geweten, om de diepste one – Néélectoranale-one-hope zo snel mogelijk te vergeten! Ik neem daarom morgen maar met een slok op de Borrel iederéén op de Korrel, zodat hopelijk de Correlatie morgen over gaat in een Wereldse Prémunilatie!

Stem morgen met Uw geweten! En de rest van de Bla Bla Bla-der maar door ! ? : “Snèl vergeten!”

Getekend Joshua Hoogveld !!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>