A C T U A L I T Y – T H E V A B A N G Q U E – E N D – the P – I N G – P – I N G off The Witt – Washes

De Russen zijn niet B A N G K – O Ké in Bangkok en elswhere gebeurt het ook! Dan alleen met Coke à me Hó la la ! Je kan er Wit heet om worden maar als je een ‘Schoon-geweten’ hebt of had je het kunnen weten dat ook al run je een Tsajaristisch Wit-Was rijk, ja ha De Tsaren waren rijk!

En nu staat zelfs Rasputin te kijk! En zelfs tot in Niederlandt en Nieder rhijn gewisse gaat het om de P – I N G – P – I N G ! En niet om een Zand-bangk met Schelpen en spiegheltjes aan de wand k ontwikkel-lingks-hulp op-stand .. dan moet je de grote Geldstroom naar Dramarica over! Want daar geeft iemand zich als ‘Precedent geschapen’ over , en gaat van Bill in de ze-naat ‘m een oor aan! Do I’ve to say more? Encore Encore !

Van Geheel ander orde en one-orde De Windst van de molens waaien steeds meer over, zodat de Néélectriciteits-maatschappijen er geen Doekjes on Windten!

Waar we ook geen doekjes van Schilderijen om-winden is een Vermoordeelde Criminueel een Plat-vorm op de Nieuws-media geven! Zo’n Criminueel kan mij net zoals DWDD en Pauw ‘Gestolen’ worden! Een Criminueel die zich zelf mooier af-schildert dan ie in werkelijkheid is ! Okkie was in mijn Jeugd een Strip-blad, en daar hebben ze de le t t e r T weggehaald !! Maar ja, De Criminueel was weer eens de T- okkie of the Town !!

In de Tweede Kamer komen 7 1 Kamers vrij! Dat zal Air B N B prettig vinden, zodat er weer 7 1 in de boot genomen worden. Prettig zo’n –‘k – ontwikkel links hulp!

En verder ga ik vandaag eens op mijn vingers na-tellen en vertellen waar al dat geld zo plotseling is gebleven..Nooit begrepen wat ‘va Banque ‘betekende!
“Totdat ik er achter kwam dat mij een Putsch en een Putstinsky werd gebakken, zodat mijn achter-neef en nicht die ie was als Stell-vert-räter van Spie-latus mij bij een mij volkomen onbekende bangk vertregenwoor-en moordigde”, waardoor ik met deze lage zonstondergangsverduistering ‘like a bridge over troebel troebel water’aan over hield. Toen ben ik maar net zoals in de Cor-uptie-bussines door de knieën van m‘n onvermogen gegaan!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>