A C T U A L I T Y – P O W – P O W Pauw & J I N É K T Mark My Worst Rutte – Op – Rutte!

“Premier C R U Ku-ke-le-Cu”, ‘Dank U’ ‘Dans-Qu’, betekent in ‘Ka U Thee’ Dans Le Cu que le Qú ! Non dès Jús, wist niet dat Taal zo verwarrend als Politiek kon zijn!

Oh, wat verlang ik naar Champagne Nieuws! Kan Pagne niet nog een paar jaar in een aardbelevings –gebied onder de grond gestopt worden? En vergeet die Premier Teflon niet kalt te stellen, zou een Pak van Mijn Groen-’s-Linkse Smarthart zijn!!

Benieuwd welke G A S-ten vanavond bij J I N E K en P O W – P A U W Gas-t-tronomisch zitten!?

Zie – Brandt bij Buursma..De wat? “Ik zie hélemaal geen brand!” Ik zie een uitgebluste Buma- stemraadt aan, om niet naar de vèr-raads-vergadering te gaan!

Loop naar de maan dag door naar Dinsdag en Prinsjes-dag, en Stem de 1 5 – de met een Glimlach ! En denk : ze kunnen allemaal aan het ‘G * S teren gepubliceerde Rapport! Démooi-gratie : “Oh Oh, wat verlang ik naar ‘Kont-in-nude-pilatie!’

En oh ja , als je in dat Hokje Fhokje staat, verhef dan niet je stem door te protesteren. Maar ga naar Oh-na-Nheren en Nhero toe, en stem met je geweten, of met een stemvork of je voeten! En verder De Groeten!

Ps: vergeet niet het Gas uit te doen, als je naar een T V-programmma gaat !

Définitie en Dévidivici van Groningen: Hart-verscheurend de grond zakt onder je voeten vandaan! Als ik daar woonde N A M ik het ook niet!!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>