A C T U A L I T Y – Jezelf Dood drinken aan de Bar ? Neut thanasie ..

Ik ben er voor dat alle Partijen zichzelf met onmiddelijke in-en uitgang Neuthaniseren met een verbleekt-middel, zodat het on-middel-lijke resultaat voor de Verkieszings uitslag nergens op begint te lijken!

The T R U M P – D Ù M P regering zit al erg vroeg in een R E – C E S S I O N ! Maar Sion was toch al erg aanwezig bij de Rape-poep-blikeinen!

Trump zegt dat er een Heksenjacht door de Demooikraten is geopend. Tja, hij zou natuurlijk liever een Sheksenjacht willen openen!

De Patiënten zitten er dus voor ‘Spechtold en bonen bij’! Door de ‘beleeft-thijdsgrens’ naar van onderen bij- te stellen!

Ik P E N C E er niet over om Gehackt van mijn Privé-surfer te maken! Ik prefereer meer, om naar The Beach Boys te luisteren : Sur Sur Surf The U S A! U S A U S A… waar heb ik dat eerder met ge penste oortjes gehoord? !

Politiechef eist meer Dierversiteit, en zal daarom zijn stem op Marianne van uitbrengen!

Factcheck van Zoek-kraïense Rutte; kreeg daarna een Fat Check! En zoek het verder lékker toch zelf uit! Zag je aan de Ruttiaanse uitdrukking!

Jeroen Oen Strijsselbloem zegt dat Sint thee-gratie niet is mislukt! En verspeelt de Zwarte piet daardoor!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>